Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

לאמי יש את הקורולה (תצורה קודמת שנתון 2007) רכב פשוט מדהים, לא מחליפים רק כי לא מוצאים מחליפה ראויה.

בכל מקרה, היא כבר הרבה מאוד זמן מתלוננת שהיא לא רואה את השעה בתצוגה ביום, כלומר כאשר השמש בחוץ.

רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות עם זה משהו? כי אני לא מצליח לחשוב על שום דבר יצירתי.

תודה רבה.

Bimmer

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין לי פתרון עבורך,

אבל אני כן יכול להתייחס לחלק אחר מההודעה שלך - יש מחליפות ראויות לקורולה, שעולות עליה בכל הבחינות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני יודע שיש אפשרות לכוון את הבהירות ועוצמת האור של המד טורים והמהירות יכול להיות שזה משפיע גם על כל הקונסולה.. שווה לנסות.

במד הק"מ תעבור בין המצבים (בלחיצות) עד שתגיע למצב שבמקום מספרים יש לך שורות של "-----", במצב הזה אתה צריך

או לסובב את הכפתור שאיתו אתה עובר בין המצבים או ללחוץ עליו לחיצה ארוכה, אני כבר לא זוכר.

מקווה שזה יעזור:wink:

פורסם
שלום אנשים,

לאמי יש את הקורולה (תצורה קודמת שנתון 2007) רכב פשוט מדהים, לא מחליפים רק כי לא מוצאים מחליפה ראויה.

בכל מקרה, היא כבר הרבה מאוד זמן מתלוננת שהיא לא רואה את השעה בתצוגה ביום, כלומר כאשר השמש בחוץ.

רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות עם זה משהו? כי אני לא מצליח לחשוב על שום דבר יצירתי.

תודה רבה.

שלום,תמיד זה היה כך ? בטוח יש מד כיוון עוצמת אור לוח שעונים ..רק שתדע שברגע שאורות הרכב דולקים אטומט עוצמת האור בלוח השעונים ובכל הרכב נכנסים למצב לילה שזה אומר ראות פחות טובה של התצוגה (אני מתכוון באור יום ולא בלילה )

פורסם
אני יודע שיש אפשרות לכוון את הבהירות ועוצמת האור של המד טורים והמהירות יכול להיות שזה משפיע גם על כל הקונסולה.. שווה לנסות.

במד הק"מ תעבור בין המצבים (בלחיצות) עד שתגיע למצב שבמקום מספרים יש לך שורות של "-----", במצב הזה אתה צריך

או לסובב את הכפתור שאיתו אתה עובר בין המצבים או ללחוץ עליו לחיצה ארוכה, אני כבר לא זוכר.

מקווה שזה יעזור:wink:

נכון יש את זה, אבל זה רק ללוח השעונים - יש לו הרי backlight ייחודי לבן כזה.

אין לי פתרון עבורך,

אבל אני כן יכול להתייחס לחלק אחר מההודעה שלך - יש מחליפות ראויות לקורולה, שעולות עליה בכל הבחינות.

כמו?

שלום,תמיד זה היה כך ? בטוח יש מד כיוון עוצמת אור לוח שעונים ..רק שתדע שברגע שאורות הרכב דולקים אטומט עוצמת האור בלוח השעונים ובכל הרכב נכנסים למצב לילה שזה אומר ראות פחות טובה של התצוגה (אני מתכוון באור יום ולא בלילה )

אני לא יודע אם זה תמיד היה ככה או קרה עם הזמן אבל כרגע לא רואים כלום, בשום מצב יום או לילה.

Bimmer

פורסם

מדובר רק על השעון - זה חלק קטן ונפרד.

הנורה דולקת בסדר גמור, זה סתם מיקום לא מוצלח של השעון, לדעתי צריך להכהות את הרקע. שאלה אם זה בכלל אפשרי?

Bimmer

פורסם
בשביל להיות בטוח זה רק בשעון אחד ?או בכול הלוח ?

אם כן פשוט נורה קטנה שעלה 2 שקל שרופה שם !

בכלל אני חשבתי שאתה מדבר על איזה שעון בלוח השעונים ..ולא בשעון הרגיל חחח

פורסם
מדובר רק על השעון - זה חלק קטן ונפרד.

הנורה דולקת בסדר גמור, זה סתם מיקום לא מוצלח של השעון, לדעתי צריך להכהות את הרקע. שאלה אם זה בכלל אפשרי?

לאחותי באוטו הייתה את אותה בעיה וצריך להחליף את הנורה בדוק .זה שאתה חושב שזה דלוק זה אופטי בדוק !!

פורסם

איזה סוג תצוגה שעון קיימת ברכבך ? תצוגת לד או lcd ?

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

• תוכן חדש...