Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי רכב בלנו 97 הרכב עבר כ 220000 ק"מ

הטיפולים שצריך לעשות:

1)החלפת שתי תושבות גיר=עלות החומר כולל עבודה 330 ש"ח

2)החלפת חגורת טיימינג =עלות החומר כולל עבודה 500 ש"ח

(וכמובן לא במוסך מורשה אלא מישהו פרטי)

האם המחירים האלו מוגזמים?

ועוד כמה נקודות שלא ברורות לי,

על הצד שאני לא מחליף חגורת טיימינג יכול לקרות נזק גדול?

והאם חייב לומר שהרכב הזה ביצע פעם אחת החלפת רצועת טיימינג או שזה לא מחייב?

שבוע טוב ותודה לעוזרים

פורסם

המחירים מצויינים אפילו יותר ממצויינים.

אם הרכב לא עבר טיימינג או שלא ידוע לך על משהו בכיוון הזה פשוט תבצע טיימינג, אל תיקח סיכון, זה לא שווה את זה במיוחד אם זה רק 500 ש"ח.

:)
פורסם

במוסך מורשה סוזוקי

אתה במקרה יודע כמה עולה החלפת רצועת טיימינג?

המחירים מצויינים אפילו יותר ממצויינים.

אם הרכב לא עבר טיימינג או שלא ידוע לך על משהו בכיוון הזה פשוט תבצע טיימינג, אל תיקח סיכון, זה לא שווה את זה במיוחד אם זה רק 500 ש"ח.

פורסם

רצועת טיימינג והמותחן לבלנו, מהי עלות החומרים בלבד ללא עבודה?

במורשה זה יכול לנוע סביב האלפייה, הרי ידוע שאין להם שום בושה במחירים שהם גובים אבל אנשים כבר היתרגלו לזה.
פורסם
הייתי ממליץ לך לעשות טיימינג במוסך מורשה .

לא חוסכים בדבר הזה .

יש לא מעט מוסכים שמתעסקים ברכבים יפנים ומקצוענים בהרבה יותר מהמורשה. סוד ההצלחה העיקרי של המורשה זה החלקים המקוריים שהם שמים שם. ניתקלתי בלא מעט מורשים בחיי שאיכות העבודה אצלם ירודה ואף זוועתית בגלל חוסר נסיון של מכונאים שם. לטעמי חבל לזרוק כסף מיותר על טיימינג שבמוסך לא מורשה ניתן לעשות זאת בפי 2 פחות.

:)
  • תוכן חדש...