Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם יש.

אבל להבדיל ממה שרוב האנשים חושבים זה קצת יותר מורכב מ"שילמת נסעת".

את הקבע הוא (וכולנו בעצם) חתם על הדח"ש ולא על מימון הלימודים. את מימון הלימודים הוא מחזיר בשירות של בין יום לשנה בחיל שמימן את הלימודים (משתנה לפי הגורם שהחתים אותו על החוזה).

כעיקרון הנוסחא קובעת שמשך השירות שהוא חתם שהוא מסכים לו מהווה 100% מהשכר לימוד שלו, אם לדוגמא הוא חתם שנתיים קבע ורוצה לצאת בסוף הסדיר הוא כעיקרון צריך לשלם 40% מהשכר לימוד.

בשורה התחתונה בדרך כלל משלמים בין 7K ל12K לא משנה בפרק זמן הנותר.

בצורה פשוטה או שידרוש וועדה להפרת חוזה או שיפנה לעורך דין שיטפל בעניין משפטית.

בגירה - אני חתמתי מתוך כוונה לעמוד התחייבות שלי, וגם מתוך רצון לעמוד בה. כשהתגייסתי גיליתי ששיקרו לי במצח נחושה לאורך כל הדרך, החל מכיתה י' ועד סוף י"ד. אם הייתי מקבל חצי ממה שאמרו שבחור בעל מוטיבציה והשכלה כמו שלי צריך לקבל (ואני לא מדבר על תנאים, אלא על יחידות ואופי התפקידים) כנראה שהייתי ממשיך עם התוכנית המקורית וגם ממשיך לחתום לאחר הרי"ש.

פורסם
קבלתי לגבי חוקיות החוזה,קיבלתי תשובה שזאת התחייבות קשיחה ולא ניתן לעשות כלום.

יש לך הרי העתק של ההתחייבות/חוזה שחתמת עלייהם - קרא מה כתוב בהם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...