Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש איביזה בשנת 05 מישהו יכול לספר לי חוות דעת רעה או טובה על הרכב והאם הוא נותן תמורה נאה למחיר??

והשאלה הכי גדולה שלי מה ההבדל בין מנוע 1.4 ל1.8 ברכב חוץ מזה שהוא יהיה יותר מהיר ויותר יקר במחיר?

האם הטיפולים בין שני המנועים הם הבדלים משמעותיים??

תודה.

פורסם

חוות דעת רעה אין לי על האיביזה, בסך הכל רכב נאה+, הנסיעה דיי קשיחה, אמינות סבירה, אין לה הרבה מתחרות במחיר שלה,

[אם היית שואל אותי מכל המתחרות על האיביזה הייתי קופץ] עדיף לך כבר לחסוך עוד קצת ולרכוש את ה2006 שעברה מתיחת פנים ונראית הרבה יותר טוב.

ההבדל במנועים הוא במיוחד בכוח, אך יש הבדל גדול גם באבזור כמו: חלון בגג, בקרת יציבות, מחשב דרך, בקרת אקלים וכו'..

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תודה אבל אין לי יכולת להוסיף עוד כ 15 אלף מרשרשים מישהו יכול לתת לי עוד אינפורמציה על האיביזה שדיברתי עליה?

פורסם
אין איביזה 1.8... יש 1.6.

יש 1.8 טורבו ואני לא חושב שהתכוונת אליו.

מה אתה אמיתי?? בטח שהתכוונתי אליו וחוץ מזה שאין 1.6 יש איביזה שנת 05 או 1.4 או 1.8

פורסם

אתה אמיתי?

אתה בא להשוות פה בין 1.4 ל-1.8 טורבו???

אתה יודע על מה אתה מדבר?

חוץ מזה, בשנת 2005 האיביזה היחידה עם המנוע הזה

היתה הקופרה והן יובאו לארץ רק מ-2006...

פורסם

עצם השאלה היא מוזרה...

אבל אוקיי, מנוע ה-1.8 טורבו בשנת 2005 היה על האיביזה FR.

מה ההבדלים בינו לבין ה-1.4?

צריכת דלק שונה, הספק שונה, מומנט שונה, מס' שסתומים שונה,

אחד אטמוספרי אחד טורבו, אחד זול יותר לאחזקה, השני יקר יותר,

אחד זול יותר לבטח, את השני יקר יותר.

אבל חוץ מזה הם זהים לגמרי... :roll:

פורסם
עצם השאלה היא מוזרה...

אבל אוקיי, מנוע ה-1.8 טורבו בשנת 2005 היה על האיביזה FR.

מה ההבדלים בינו לבין ה-1.4?

צריכת דלק שונה, הספק שונה, מומנט שונה, מס' שסתומים שונה,

אחד אטמוספרי אחד טורבו, אחד זול יותר לאחזקה, השני יקר יותר,

אחד זול יותר לבטח, את השני יקר יותר.

אבל חוץ מזה הם זהים לגמרי... :roll:

בקיצור הבנתי שההתנהגות כביש של האיביזה מאוד עקומה כנראה שאני יילך עם הרגש ויקנה אלפה 147 רכב שאני גם מכיר די טוב

• תוכן חדש...