Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלתי היא כזו, נכון לעכשיו אני מתגורר בארצות הברית, עברתי לפניי חצי שנה ואני מתוכנן לחזור בעוד כשנה לארץ.

רכשתי לעצמי פונטיאק פיירבירד שנת 1999, עכשיו, קראתי בכמה אתרים ועל רגל אחת הבנתי בערך..את כל העניין שאין אפשרות לייבא רכב ששנת יצורו היא מעל 4 שנים.

האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל בכל זאת להביא את הפיירבירד לארץ?

תודה לעוזרים..

פורסם

מה שכן... אתה יכול להביא לארץ פיירבירד 81 ומטה, שזה למעשה הרבה יותר אוטו מהפיירבירד 99 שלך.

היכן אתה מתגורר?

haters will hate

פורסם

אני גר בפיניקס במדינת אריזונה. חייב לומר שלפניי המעבר לארצות הברית לא יכלתי להרשות לעצמי מכוניות בסדר גודל הזה..פחות מחיר, יותר עוצמה וכוח.

מה שכן..היא לא רעה בכלל. מנוע וי6 שהוא לעומת הטראנס אמ חלש אבל אין לי תלונות 3800 ו290 סוסים.

אפשר להגיד שהתאהבתי..:)

חבל לי לוותר עליה..

פורסם
אני גר בפיניקס במדינת אריזונה. חייב לומר שלפניי המעבר לארצות הברית לא יכלתי להרשות לעצמי מכוניות בסדר גודל הזה..פחות מחיר, יותר עוצמה וכוח.

מה שכן..היא לא רעה בכלל. מנוע וי6 שהוא לעומת הטראנס אמ חלש אבל אין לי תלונות 3800 ו290 סוסים.

אפשר להגיד שהתאהבתי..:)

חבל לי לוותר עליה..

פיניקס, מצויין , אתה יכול למצוא לך איזו בונבוניירה להביא לארץ.

ותן לי לתקן אותך, למנוע V6 יש בדיוק 200 כ"ס, לV8 יש 305 כ"ס .

אז אם אהבת את השרירים של הV6 ואת הרעיון של מכונית אמריקאית בכללית, תחפש משהו בסגנון הזה :

קורבט 1980 עם מייל נמוך מאוד בפיניקס

ואפשר להביא גם בפחות מ5 :)

haters will hate

פורסם

אם אי אפשר להכניס רכב מתחת לגיל 30 או מעל לגיל 2 לארץ, אז איך הרכב בשרשור הזה נכנס לארץ, הוא שנת 97 ממה שרשום בשרשור, אפשר לקבל הסבר בבקשה.:-)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=150447

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

עד לפני כמה שנים עולים חדשים ותושבים חוזרים יכלו להביא איתם אוטו מכל שנה, לאחרונה שונה החוק והם יכולים להביא אוטו עד 4 שנים אחורה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
עד לפני כמה שנים עולים חדשים ותושבים חוזרים יכלו להביא איתם אוטו מכל שנה, לאחרונה שונה החוק והם יכולים להביא אוטו עד 4 שנים אחורה.

אתה טועה, הכל עניין של כמה כסף אתה משלם ראה דוגמאת M5 E39 שהביאו לאחרונה לארץ (היא קיבלה 71 בסוף המספר).

ולפותח השירשור פשוט תקנה פיירבירד 95 פה זה בערך אותו רכב לא?

Detailer.gif
פורסם
תשאל את הבחור:wink:AmitGo .

ערב טוב.

תסלחו לי מראש על שגיאות הכתיב, אני עם 39 מעלות חום.:evil:

בקצרה:

לגבי הרכב שלי, הבחור הגיע לארץ כתייר בשנת 2000, הפקיד את סכום הרכב במכס.

לאחר כמה חודשים הכיר מישהי בארץ והחליט להשתקע בארץ. הרכב כבר היה כאן, כך שהוא קיבל אישור ממשרד התחבורה, ואישור יצרן ויבואן מדלק מוטורס. (האישורים עדיין אצלי).

וזהו הרכב גויר בהצלחה.

אגב, היום הוא נשוי באושר עם 2 ילדים ונוהג על WRX מדהימה,(אנחנו עדיין בקשר טוב).

היה בשוק שראה את התוצאות של סוף הפרוייקט על הרכב. (בחור זהב)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

גדול אתה! עכשיו תן לי לתקן אותך, הבחור שקניתי ממנו את האוטו שיפר אותה והלכתי ובדקתי את ההספק בדיינו שהציג 290.

עכשיו, לצערי הרב מאוד סוג המכוניות הישנות לא עושות לי את זה, אני מבין שסביר להניח שאני במיעוט אבל באמת פשוט לא מדליק אותו, אני חושב שאני פשוט אהנה ממנה כל שניה על הטיסה חזרה..

תודה לכולם על התגובות...

פיניקס, מצויין , אתה יכול למצוא לך איזו בונבוניירה להביא לארץ.

ותן לי לתקן אותך, למנוע V6 יש בדיוק 200 כ"ס, לV8 יש 305 כ"ס .

אז אם אהבת את השרירים של הV6 ואת הרעיון של מכונית אמריקאית בכללית, תחפש משהו בסגנון הזה :

קורבט 1980 עם מייל נמוך מאוד בפיניקס

ואפשר להביא גם בפחות מ5 :)

פורסם

חבר'ה אז בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה, ישנה אפשרות להביא אוטו שגילו לא יותר מ4 שנים או יותר מ30 שנה שהופך אותו לרכב אספנות?

ואני אשמח להצעות למכוניות..ישנות.. 81 ומטה.

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...