Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וואו איזה רכב מדהים! והסאונד עוד יותר!

לא כל כך הבנתי, מה הקשר שלך למזראטי הזאת? איך הגעת לזה?

אין לי שום קשר למזארטי הזו, ראיתי אותה במקרה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

שאלתי את עצמי " וואי! איזה אוטו זה? " ואז אמרתי "אני חייב לצלם".

צילמתי.

לשיפוטכם.

אגב,צולמה באיזור תעשייה כנות.

vlcsnap-2010-12-12-17h49m51s176.jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

זאת גם כן מזראטי, קואטרופורטה אם אני לא טועה. באופן מאוד מוזר :shock:

בכל מקרה, אוסטין מרטין תמיד אמרו שאין סאונד כמו שלהם, שהוא מיוחד והכי יפה בשוק.

כל פעם שהעניין הזה צץ באינטרנט או בטלויזיה ישר יצאתי להגנת המזארטי ואמרתי שאין כמו הגרגור שלה, הוא מושלם.

אני שמח לראות שהשרשור הזה מוכיח שצדקתי :)

Bimmer

פורסם

בכל מקרה, אסטון מרטין תמיד אמרו שאין סאונד כמו שלהם, שהוא מיוחד והכי יפה בשוק.

כל פעם שהעניין הזה צץ באינטרנט או בטלויזיה ישר יצאתי להגנת המזארטי ואמרתי שאין כמו הגרגור שלה, הוא מושלם.

גראן טוריסמו S, לא קווטרופורטה.

הרעש של המזארטי בהחלט מדהים, דקה אחרי שצילמתי את הסרטון עוד שמעתי את הרעש של הרכב כמה רחובות ממני.

פורסם
צודק הקואטרו היא סדאן בכלל.

כלומר, גם המזארטי שבעמוד הזה היא ה-S נכון?

כן, אותה אחת מהסרטון.

פורסם
הסרטון צולם ברחוב צה"ל בת"א (מול המרכז המסחרי)

צודק :-)

הרכב נצפה ליד המפגש בצהלה.

פורסם

בכל מקרה, אוסטין מרטין תמיד אמרו שאין סאונד כמו שלהם, שהוא מיוחד והכי יפה בשוק.

בתור מעריץ ענק של תוצרת איטליה, וחובב מושבע של פרארי שמזראטי עושים שימוש במנועים שלהם, צר לי לבשר לך- לאסטון מרטין אכן יש סאונד יותר טוב מזה של מזראטי (בדגמי פרארי המנועים כבר מכויילים אחרת ובשילוב עם מערכות פליטה שונות נשמעים אחרת מבמזראטי).

כשמזראטי עוברת לידך בסל"ד סביר היא די שקטה ולא ממש שומעים את הגירגור שלה כמו ששומעים בהאצה פה בסירטון.

באסטון לעומת זאת שומעים את הסאונד של המנוע בצורה הרבה יותר דומיננטית, וכאשר מאיצים באסטון שוב הסאונד הרבה יותר טוב.

הנה, קח דוגמית:

http://www.youtube.com/watch?v=BXnIi__p9nw&feature=fvst דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ובמציאות זה נשמע הרבה יותר טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא אמרתי שהיא לא נשמעת טוב - אבל המזארטי נשמעת הרבה יותר טוב.

עריכה: בדר"כ אוסטין מרטין נשמעות מדהים, אבל ספציפית בסרטון הזה הרכב נשמע כאילו תקעו לו חתולה בצילינדרים.

Bimmer

פורסם
אי אפשר להבין שום דבר אחר מהסרטון.

הסרטון צולם ברחוב צה"ל בת"א (מול המרכז המסחרי)

הרסת לי, התכוונתי להוסיף שאפשר להבין שזה צולם בצהלה (סביר להניח שבמפגש הקבוע של החבר'ה שם)... :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...