Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי את הרכב הנ"ל. הרכב בבעלותי משנת 2004 ואינו סובל משום מחלות במנוע. איני משתמש ברכב כבר תק' של בערך 6 חודשים, אך אני מתניע אותו לעתים קרובות ועושה איתו כמה סיבובים ליד הבית. הרכב שמור ובמצב טוב, פרט לשתי בעיות: אין בלמים (זה לא בעיה של רפידות) והלך המצבר. אני רוצה למכור את האוטו, אך אין לי כל כך זמן וכוח להשקיע בלקחת את האוטו למוסך בגרר (אין טסת וביטוח) ולעשות שם את התיקונים של הבלמים. האוטו עבר 207,000 ק"מ ובדקתי שמחירון של האוטו עומד על 8,300 ש"ח ולשנתון זה היד כבר לא רלוונטית.

בכמה לדעתכם אפשר למכור את האוטו? האם עדיין שווה להשקיע מזמני ולהתחיל לעסוק בתיקון של הבלמים ולרכוש מצבר?

תודה למגיבים!

פורסם

בלי טסט אי אפשר לבצע העברת בעלות וסביר להניח שתצליח למכור את הרכב לפירוק בלבד.

אם לא תסדר את הרכב לפני המכירה תקבל עליו גרושים, אם בכלל תצליח למצוא מישהו שיסכים לקנות רכב כזה שלא לפירוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...