Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שו הדא "משרד לשירותי רכב"??

משרד לשרותי רכב , כשמו כן הוא , שרותים לרכב , רפדות ,מזוג אויר , פחחות ,צמיגאות , העברת טסטים במקום הלקוח , חשמל , או בקיצור , שרותים לרכב , הטיפול בהעברת טסט נקרא שרות עבור בעלי הרכב או שרות לרכב.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור, אתה מתכוון למרכז שירות(בד"כ מורשה יבואן X) שיש בו את כל המחלקות השונות. פשוט אף פעם לא שמעתי את ההגדרה "משרד לשירותי רכב"..

אגב, דווקא על "עשן" דהיינו זיהום אויר, אני מעריך שלא יכשילו, אבל על כל מיני דברים אחרים כן.

וההפסד הוא 20 ש"ח של טסט חוזר. הרי ה-60 בכל מקרה משולמים..:wink:

בקיצור,

או קומבינה מלכתחילה במחיר כולל מראש,

או לגשת ולראות על מה נכשלים, אבל השאלה היא איך ידידנו מקבל "אישור מיושן" אם הוא לא מתקן כלום לפני הטסט..

או לתקן מה שחייבים במוסך קצת יותר ידידותי(אולי "בני דודים") ולעבור מכה ראשונה,

או למכור ב"מחיר מבצע".

ואם כבר פותח השרשור בעניין של רכב חדש אז יאללה, למכור!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
בקיצור, אתה מתכוון למרכז שירות(בד"כ מורשה יבואן X) שיש בו את כל המחלקות השונות. פשוט אף פעם לא שמעתי את ההגדרה "משרד לשירותי רכב"..

אגב, דווקא על "עשן" דהיינו זיהום אויר, אני מעריך שלא יכשילו, אבל על כל מיני דברים אחרים כן.

וההפסד הוא 20 ש"ח של טסט חוזר. הרי ה-60 בכל מקרה משולמים..:wink:

בקיצור,

או קומבינה מלכתחילה במחיר כולל מראש,

או לגשת ולראות על מה נכשלים, אבל השאלה היא איך ידידנו מקבל "אישור מיושן" אם הוא לא מתקן כלום לפני הטסט..

או לתקן מה שחייבים במוסך קצת יותר ידידותי(אולי "בני דודים") ולעבור מכה ראשונה,

או למכור ב"מחיר מבצע".

ואם כבר פותח השרשור בעניין של רכב חדש אז יאללה, למכור!

לא מרכז שרות , אלא משרד לשרותי רכב .

פורסם

משרד לשירותי רכב - משום מה אני מקבל את הרושם שהוא התכוון למאכער.

אם אכן כך - לא מומלץ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה יכול להיכנס לכל מוסך שתרצה, ולבקש אישור בלמים.

הרכב יכנס, יעלה על ליפט יבדקו הבלמים ובמידת הצורך יחלפו ואז תקבל את האישור- כמובן שזה עולה כסף אבל אם אני לא טועה בסביבות ה200 ש"ח.

קובי

פורסם

תעשה אישור בלמים - 150 שקל

תיכנס לטסט - 62 שקל

אם תיכשל - תתקן את מה שיש לתקן (ספק אם תצא מעל 600-700 ש"ח תיקון)

ותעבור את הטסט

תסע באוטו עד שימות לך אי שם קצת אחרי אפריל 2011 (רק שים לב שגריטה צריך להודיע כ 3 חודשים לפני שנגמר הטסט) , ותגרוט, או שתגרוט כבר ב 1.1.2011 מה כבר יכול להיות.

המחיר שהציעו לך יקר מאוד, ואין שום סיבה גם לתקן את כל זה - בעיקר אם אתה מתכוון להעיף.

פורסם
חברים,

למיטב ידיעתי אני לא יכול בכלל לעשות טסט בלי אישור בלמים ברכב כזה.

ובשביל אישור בלמים אני צריך מוסך...

הצעות?

משרד לשרותי רכב דואג לכל .

פורסם

כל מוסך שתרצה, פירושו כל מוסך מורשה. אם אינו מוסך מורשה, הוא לא יכול לנפק אישור בלמים.

אישור בלמים מונפק על טופס מיוחד מסופרר ומנוקב.

אם חשבת על מוסך חאפר, ממילא אין לו אפשרות לנפק לך אישור בלמים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

התפתחויות -

נתתי למוסכניק אחר, חבר של דודה.

הוא אמר שההצעה שהציעו מוגזמת ויש דברים מיותרים שם.

הציע 1200 ש"ח לפני מע"מ עבור:

משאבת בלם ימני שנוזלת (250-350),

ציריה ימין (160),

בוקסות של משולשים (200)

והעבודה (600).

המליץ להחליף רפידות אם לא עכשיו אז תוך 3 חודשים.

והמליץ על מישהו שיעשה עבורי טסט.

נראה לי שאלך על זה.

כדאי לעשות הטסט בעצמי?

פורסם

אישור בלמים ניתן לקבל מכל מוסך מורשה, מורשה=מורשה משרד התחבורה. כלומר מוסך שיש לו רשיון עסק חוקי לניהול מוסך.

ממש אין שום סיבה ללכת למוסך יבואן בשביל זה.

לגבי "משרד לשירותי רכב" - נשמע כמו "משרד לשירותי ליווי". כנראה מאכערים שיודעים למי לדחוף שטר של 200 במכון רישוי מסויים כדי להעביר טסט בלי שהרכב בכלל צריך להגיע.

לגבי התיקון עצמו - לדעתי תלוי בכוונות שלך. אם אתה רוצה להמשיך לנסוע ברכב עוד שנה, נשמע הגיוני המחיר שננקב. לא חושב שצריך שמישהו יעביר טסט במקומך.

אם אתה רק רוצה לעבור טסט ולהעיף את האוטו ב1.1.2011 לגריטה, אז לדעתי תתקן רק את המשאבת בלם, קבל ממנו אישור בלמים (הוא בעל מוסך מורשה? או חאפר ממש שעובד בסככה ליד הבית?), ובהצלחה לטסט.

שניר - לא יודע מאיפה הבאת את הסיפור של 3 חודשים.

למיטב ידיעתי אתה יכול אפילו ביום האחרון בו הטסט תקף לגשת למשרד הרישוי למלא טפסים לגריטה, ולקחת את הרכב לגריטה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה תרצה להישאר עם הרכב לאחר מכן או לא?

אם זה לגריטה אז תתקן את המשאבת בלם, אם אתה רוצה להשאיר את הרכב אז תתקן עכשיו הכול, כולל הרפידות.

קובי

פורסם

אוי תשמעו המוסכניק הזה מקסים.

יצאתי ב-1000 ש"ח בסך הכל כולל מע''מ והוא הסביר לי בפירוט ובאדיבות בדיוק מה עשה, מה לא עשה, ומה כדאי לעשות אם אני ממשיך לנסוע עליה, ומה כדאי לעשות כדי להגדיל את הסיכויים שאעבור טסט.

הנה החשבונית:

חלפים:

משאבה - 290

נוזל בלמים - 22

סט לשיפוץ ציריה חיצון - 40

עבודה:

פירוק והרכבת ציריה + החלפת גומיה - 130

החלפת משאבה, נוזל בלמים, ניקוי בלמים וגירוז מוסבים, החלפת משולש (למשומש) תיקון הגה וצופר והחלפת נורה - 400

הראה לי שנוזל הקירור דולף לאיטו בכניסה לבית הטרמוסטט, ואוכל שם לאט את החיבור. לדעתו זו פצצת הזמן הבאה.

הזהיר אותי שהמגע באחד הפנסים הגבוהים רופף.

אמר שהמנוע מזייף בטורים הנמוכים וקשה לדעת ממה זה (מצתים כבר הוחלפו בעבר, ולא עזר)

אמר שהמשנק עובד שעות נוספות

והראה לי קרעים בסופגי הזעזועים שעלולים להכשיל אותי עליהם אם יגלו אותם.

הבטיח שמבחינה בטיחותית האוטו כמו חדש, וגם מאוד התלהב מכך שהכל בפנים (מתחת למכסה) נראה יבש ומבריק, וזה נדיר לאוטו בגיל הזה, וזה אומר שהרכב הזה לא ראה הרבה מוסך (מה שנכון) והוא אמין.

לשאלתכם - האם אני הולך להמשיך לנסוע בו או להחליף אותו - אין לי מושג...

זו התלבטות לא פשוטה. אפילו להגיע למסקנה באיזו מהאפשרויות אני חוסך יותר כסף - אני לא מצליח.

• תוכן חדש...