Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי,

שלושתם יספקו את העבודה, ואם מדובר על חיבור מחשב אחד אז בכלל אין מה להתרגש.

ההבדלים בינהם מאוד מובנים ואין יותר מדי מה להתבלבל.

האחד, G.

השני, N.

השלישי, N MIMO 3T3R.

ההבדלים כמובן זו מהירות העברת קבצים ברשת אלחוטית ושיפור קליטה בין הN לMIMO.

הוא יהיה מחובר עם חוט או אלחוטי? האם המרחק גדול בין המחשב למודם/ראוטר?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

המכשיר יהיה מחובר לקיר עם כבל רשת והוא אמור לשדר אלחוטית למחשב נייד (להזכירך, מבלי לערב מחשב שולחני). המרחק הוא כמה חדרים. אני מעריך שהמרחק הכי גדול יהיה 15 מטרים (עם הגזמה קטנה). ה-N לייט קיבל ביקורת שלילית בזאפ ולמרות שאני יודע שזו סה"כ ביקורת אחת ועוד בזאפ, יש לי חששות. דרך אגב, מדובר באנטנה אחת, למרות שזה N.

דרך אגב,

מה הייתה הבחירה האישית שלך, במידה ו:

1. מכשיר בתקן N LIGHT/G עולה 250 ש"ח.

2. מכשיר בתקן N עולה 500 ש"ח.

אני לא מתכוון להחליף כזה דבר כמה שנים טובות. האם זה שווה את ההשקעה?

פורסם

N עם אנטנה אחת יספיק (לא יכול להתחייב כי אני לא מכיר את צורת הבית שלך ומיקומי המחשבים ומיקום המודם)

N עם שתי אנטנות עולה 425 שקלים כמו שרשמתי בהודעה הראשונה.

פורסם

הוא לא רע, אבל אני משוחד, אני מוכר את המוצרים האלה.

אבל מצד שני, אני נוטה לא למכור מה שיש לי ניסיון רע איתו או לא סומך עליו. :roll:

פורסם

תודה, ארז.

ברשותכם, נסכם את הנושא.

הבחירה העיקרית שלי תהייה בין הדגם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7655&perur=2&t=10&c=281 לדגם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8678&perur=2&t=10&c=281.

את המכשיר הבא אני מוריד מהפרק http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9480&perur=2&t=10&c=281, למרות שהוא N LIGHT. דרך אגב, הוא אפילו יותר זול מהדגם הקודם, בתקן G.

TP LINK אני משאיר כאפשרות האחרונה.

הדגם הראשון הוא הדגם החביב עלי מבחינת ביקורות ועוד יותר מבחינת מחיר, אך כרגע אין אותו באף מקום חוץ מבאג (הפרש של 100 ש"ח עם אותה האחריות של פיקוק).

תודה רבה לכולם.

פורסם

זאפ.

על הראוטר N LIGHT שפסלתי, נכתבה ביקורת די טרייה שקטלה אותו לחלוטין וזה גרם לי להתרחק ממנו.

לא מצאתי ביקורות מקצועיות ולכן הסתפקתי ב-ZAP.

פורסם

לפותח השירשור:

יש לי ראוטר משולב מודם של ASUS ,ניתן לחבר לו 4 יציאות של כבל רשת והוא WIRELESS .

הדגם הוא 604G והוא נמכר בבזק. ממליץ בחום!

פורסם

http://www.netcheif.com/Reviews/DG834NU/DG834NU.htm

יש לי את הנתב הזה, והוא פשוט מעולה.

בלי התנתקויות בלתי צפויות, קליטה שמגיעה לצד השני שלי בבית בקומה הראשונה ( הראוטר ממוקם בקומה השניה בקצה אחד, ומהמחשב הנייד קולטים בצד השני של הבית, נציין כי המהירות משם היא לא בדיוק להיט ), ואפשר להגיד שגם מבחינת עומס וגם מבחינה פיזית ( שיפוצים בקומה השניה, הרבה אבק, נפילות, לכלוך ) בלי עין הרע הוא מחזיק מצוין, כבר חצי שנה עם השיפוצים ככה.

איך להשיג אותו? אם אפשר לקנות ישירות מבזק סטור אין לי מושג, אבל אם אתה לקוח בזק ( תשתית לפחות ), תנסה להתקשר ולבדוק אם אתה יכול לגשת לחנות בזק סטור ולרכוש אותו ( אם אתה רוצה בזה ).

ואגב, מנסיון שלי, אני לא הייתי נוגע ב EDIMAX. יותר מדיי רע גם יש עליהם באינטרנט, וגם מנסיון עם כרטיס רשת אלחוטי שפשוט לא הפסיק לעשות בעיות.

פורסם
גם לי יש אותו ואני מאוד מרוצה ממנו (נקנה גם מבזק).

היום לא ניתן להשיג אותו באף חנות.

בזק-סטור באבן-גבירול,ת"א.

פורסם

YANIV, מהו המחיר לדגם הנ"ל בבזק סטור?

E.L, כנראה שכתבתי את התשובה מהר מדי (באינטרנט הוא לא מופיע באף מקום) ולכן אבדוק מחר את כל העניין הזה של בזק סטור (באתר לא מופיעים שום נתבים).

תודה.

פורסם

לאחר שיחה עם נציג מכירות מטעם בזק, הגעתי לתובנות הבאות:

1. במידה ויש ברשותי מודם/ראוטר, אין לי זכות לבקש עוד אחד ובזק לא מוכנה לספק לי מכשיר נוסף ,אפילו בעלות מלאה/ שדרוג מסלול.

2. המכשיר שיש ברשותי כעת, משמש אותי למחשב שנמצא בממ"ד ולכן הוא לא יעיל לשאר הבית.

הנציג הציע לי לקנות מתאמים חשמליים (אחד תוקעים בממ"ד והשני באחד החדרים) בתקן G בעלות של 250 ש"ח.

המחיר ממש לא מרתיע אותי, אבל קראתי פה בעבר, ביקורות לא חיוביות על מוצרים בסגנון, אשר טענתן המרכזית היא חימום יתר עם סיכוי להתלקחות.

בעיה? בעיה :).

• תוכן חדש...