Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהמטר הראשון :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המטר הראשון הזה גרם לי להחליק עם אלפא רומיאו 159 לתוך מדרכה בכיכר :\

המטר לא גרם לך להחליק, חוסר הזהירות שלך הוא הגורם לכך.

התמונות ממש יפות, אהבתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
המטר לא גרם לך להחליק, חוסר הזהירות שלך הוא הגורם לכך.

התמונות ממש יפות, אהבתי.

עידן

הנסיעה היתה זהירה ובמהירות מאוד נמוכה , נכנסתי לכיכר בתת היגוי הצלחתי לצאת ממנו כשבאתי לצאת מהכיכר הגעתי להיגוי יתר וכל זה במהירות נמוכה מאוד כאילו אני מחליק על קרח .

חבר שלי צועק עלי שאני מחליק ולא היה לי מה לעשות חוץ מלראות את עצמי מחליק לאט לאט עד שהמדרכה עוצרת אותי בלי נזק .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
מה שאומלל זה עצימת עיניים על ידי חלק מהאנשים.

בוא רגע נסתייג מהמציאות ונעמיד פנים שרוב גניבות הג'אנטים בארץ נעשות על ידי יהודים...

בלי לבקש ממינה צמח סקר על גניבות ג'אנטים, יש לי הרגשה מהבטן שלפחות 90% ומעלה מהגניבות לא נעשות על ידי יהודים.

אז סלח לי על הגזענות הזו.

לשביט: אם הבחור שהעלה את התמונה עדין לא מודע לסכנה של לפרסם את מספר לוחית הרישוי שלך, אני לא רואה סיבה למה לא להזהיר אותו. זה לא שכולם נמצאים בפורום כבר 15 שנה וקראו את כל התר'דים שבהם פורסמו מספרי רישוי. לא צריך לקפוץ בראש על כל אזהרה ידידותית.

+100000000

מה מפריע לכם שהוא העיר לבחור למחוק את הלוחית רישוי?

זה כמו שחבר פורום יעלה תמונות שלו נוסע על אופנוע בלי קסדה ,לא תעירו? בשני המצבים הוא יכול להיפגע,אולי לא פיזית אבל כלכלית כן.

והנסיך,אל תיהיה תמים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שכנעתם אותי, עכשיו, למה אני לא יכול לערוך את ההודעה?

למי אוכל לפנות שיערוך לי אותה?

תודה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
שכנעתם אותי, עכשיו, למה אני לא יכול לערוך את ההודעה?

למי אוכל לפנות שיערוך לי אותה?

תודה.

תצבע את הלוחית בצייר של הווינדוס עבודה של חמש שניות

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
  • תוכן חדש...