Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם קצת מגזימים לגבי התקציב הנמוך שלו.

האוטו הראשון שלי עלה 1900 שקל. קליאו 1991 יד 2 עם 140 אלף על השעון. נסע מעולה ולא עשה שום בעיות.

האוטו השני הוא קליאו 1994 יד 3 עם 140 על השעון שעובדת בצורה פשוט מושלמת, לא עושה בעיות, מהירה ומפנקת עם אבזור טוב (ח"ח ה"כ פיבר מזגן ועוד ועוד) שעושה נסיעות מאד ארוכות בלי שום בעיות.

הנקודה שלי היא שאם תחפש באמת טוב ותתאזר בסבלנות אתה תמצא אוטו מעולה ב5000 אלף שקל.

Renault clio RT 1994

פורסם
אתם קצת מגזימים לגבי התקציב הנמוך שלו.

האוטו הראשון שלי עלה 1900 שקל. קליאו 1991 יד 2 עם 140 אלף על השעון. נסע מעולה ולא עשה שום בעיות.

האוטו השני הוא קליאו 1994 יד 3 עם 140 על השעון שעובדת בצורה פשוט מושלמת, לא עושה בעיות, מהירה ומפנקת עם אבזור טוב (ח"ח ה"כ פיבר מזגן ועוד ועוד) שעושה נסיעות מאד ארוכות בלי שום בעיות.

הנקודה שלי היא שאם תחפש באמת טוב ותתאזר בסבלנות אתה תמצא אוטו מעולה ב5000 אלף שקל.

תודה אלכס ...השאלה היא מה לחפש במחיר הזה ... ואני עדין בהתלבטות ...

פורסם
מה אתם אומרים על יונדאי לנטרה ??? אפשר לקנות אותו בסביבות ה9000 ש"ח,הוא נראה טוב.

יש אותו לחבר שלי והוא די אמין,מה אתם אומרים? [הבעיה היא שזה זולל דלק באוטומט-השאלה היא:גם בידני זה זולל דלק או שזה רגיל!?]

\

עדיפה דייהו על יונדאי לנטרה.

מצאת טוב,יש לך מציאה של אוטו ביד.

אל תשלם יותר מ3000 כולל טסט לשנה.

השוק מוצף בדייהו מעולות ושמורות.

כושר המיקוח שלך וסובלנות תניב השג בקנייה.

פורסם
צהריים טובים!

ברצוני לקנות רכב בגודל תקציב נמוך.כ5K ש"ח.אני יודע שזה לא הרבה אבל עדין,אני לא מחפש רכב שיהיה מפואר,נח,יפה וכו',כמו"כ זה מיועד לא לנסיעות ארוכות.

שמעתי על דייהו-סופר רייסר ,שהוא רכב נחמד,חסכוני בדלק,יחסית אמין.האם כל זה נכון?

ברפרוף בפורום ראיתי מכמה חברים שמתנגדים לרכב הזה,וטוענים שהוא לא אמין וכו'..האם הכוונה לאוטמט שהוא לא אמין,אבל הידנית הוא יותר אמין ? כמו"כ שמעתי שדייהו-סופר רייסר משנת 1996 יותר טוב כי נוסף לו עוד תיבת הילוכים מהרכב שייצרו בשנת 1995.

שורה תחתונה,האם שווה לי דייהו סופר רייסר,ידנית,בשנת 1996 ?

אם לא-איזה רכב אתם ממליצים לי?

אני שונא את הרכבים הקטנים האלה,כמו פיאט אונו,פיאט פונטו וכו'-כל רכב אחר שהוא רגיל [בצורתו] יתקבל בברכה ע"י הצעתכם! התכונות המבוקשות: חסוכני בדלק,כמה שפחות בעיות ובתקציב הנדרש [5K]

תודה רבה מראש,איציק(:

עובדתית,אתר יד 2 מגלה מחירים גבוהים לרייסר מאשר לסופר רייסר.למרות שנתונים קודמים יותר.

השאלה היא עם יש כאן תופעת עדר נגד הסופר רייסר,אי הבנה בטיב רכב,או שהציבור ממש צודק ושופט נכון.

פורסם
\

עדיפה דייהו על יונדאי לנטרה.

מצאת טוב,יש לך מציאה של אוטו ביד.

אל תשלם יותר מ3000 כולל טסט לשנה.

השוק מוצף בדייהו מעולות ושמורות.

כושר המיקוח שלך וסובלנות תניב השג בקנייה.

באמת עדיפה? יש אותו [אוטו חח ] לחבר שלי-והוא מאוד מרוצה מהיונדאי לנטרה שלה.הוא נוסע גם מחוץ לעיר,וכבר כשנה זה לא עשה לו בעיות,והרכב כולל הכל,אוטמט,מזגן וכו' והוא קנה את זה רק ב1000 [לפני שנה].זה רק מזל שלו ובאמת כל הרכבים האחרים דפוקים!?

לגבי המחיר של דייהו-אני חושב שהגזמת! איפה אני יכול למצוא ב3000 כולל טסט לשנה!? רק טסט לשנה אנשים לוקחים כ1000 שקל.מה שאומר שאני יכול לקנות דייהו ב2000 שקל בלבד !? המחירון [בדקתי] שלו הוא כ5500.

וכבר ראיתי ת'אוטו הזה במחירים סבירים-כ4500 ,לטסט בעוד כמה חודשים בודדים בלבד. שווה!?!

אגב,ברובם כתוב "שמורים-במצב מעולה" אז איך אני יודע למי להאמין? קשה לי להאמין שכולם במצב טוב כפי שהם אומרים..

תודה לעונים (:

פורסם
באמת עדיפה? יש אותו [אוטו חח ] לחבר שלי-והוא מאוד מרוצה מהיונדאי לנטרה שלה.הוא נוסע גם מחוץ לעיר,וכבר כשנה זה לא עשה לו בעיות,והרכב כולל הכל,אוטמט,מזגן וכו' והוא קנה את זה רק ב1000 [לפני שנה].זה רק מזל שלו ובאמת כל הרכבים האחרים דפוקים!?

לגבי המחיר של דייהו-אני חושב שהגזמת! איפה אני יכול למצוא ב3000 כולל טסט לשנה!? רק טסט לשנה אנשים לוקחים כ1000 שקל.מה שאומר שאני יכול לקנות דייהו ב2000 שקל בלבד !? המחירון [בדקתי] שלו הוא כ5500.

וכבר ראיתי ת'אוטו הזה במחירים סבירים-כ4500 ,לטסט בעוד כמה חודשים בודדים בלבד. שווה!?!

אגב,ברובם כתוב "שמורים-במצב מעולה" אז איך אני יודע למי להאמין? קשה לי להאמין שכולם במצב טוב כפי שהם אומרים..

תודה לעונים (:

דרך צלחה

• תוכן חדש...