Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2001 סטיישן. קורה שבהעברה מרוורס למצב נסיעה נישמעת ומורגשת מכה דיי חזקה. אני חושד בבעייה בגיר או בעצם בתושבת של הגיר. מעוניין לשמוע הצעות ורעיונות מה לבדוק. תודה.

:)
פורסם

לפי דעתי גיר מחליק, תושבות מנוע תשלול כי גם אצלי כל התושבות פגומות וגם לי יש מזדה לנטיס אמנם 98' אבל חוץ מרעידות אין שום תופעות לוואי

פורסם

שאלה הכי בסיסית שלא נשאלה: אתה מחכה לעצירה מוחלטת או משלב כשהרכב בתנועה בכיוון ההפוך?

האם מישהו התעסק עם חיישן טווח הגיר?

בדיקת תושבות מנוע, בדיקת לחצים בגיר, בדיקת איכות נוזל הממסרה (צבע,ריח,ומפלס) נעשו?

פורסם
שאלה הכי בסיסית שלא נשאלה: אתה מחכה לעצירה מוחלטת או משלב כשהרכב בתנועה בכיוון ההפוך?

האם מישהו התעסק עם חיישן טווח הגיר?

בדיקת תושבות מנוע, בדיקת לחצים בגיר, בדיקת איכות נוזל הממסרה (צבע,ריח,ומפלס) נעשו?

זה קורה בעצירה מוחלטת , למשל אחרי שעשיתי רוורס עם הרכב, עצרתי ואז אני משלב ל-D לתחילת נסיעה. מאית השניה לאחר השילוב ל-D נישמעת המכה. לא נעשתה שום נגיעה באחד החיישנים ברכב ולא רק בגיר. הרכב מטופל ומתוחזק כמו שצריך במוסכים מסודרים ושמן הגיר במצב תקין.

פורסם
אתה יודע לומר מאיפה נשמע מקור הרעש?

הייתי בתוך הרכב שהרעש הזה נישמע אבל אין לי ספק שזה נישמע מהאיזור הקידמי תחתון של הרכב בערך היכן שממוקם הגיר.

פורסם

נסה לבקש ממישהו שישלב את ההילוך בעבורך ואתה עם מכסה מנוע פתוח נסה לאתר את מקור הרעש..

*אפילו שזה מובן מאליו אני יאמר כי בעת ביצוע הבדיקה תעמוד לצידי הרכב ולא לפניו.

פורסם
נסה לבקש ממישהו שישלב את ההילוך בעבורך ואתה עם מכסה מנוע פתוח נסה לאתר את מקור הרעש..

*אפילו שזה מובן מאליו אני יאמר כי בעת ביצוע הבדיקה תעמוד לצידי הרכב ולא לפניו.

אני אבדוק זאת ניסן.....

תודה רבה רבה!! :)

פורסם
יכול להיות תושבת גיר ויכול להיות גם חופשים בתוך הגיר עצמו (היה אלי דבר דומה ב B4)

זה קורה כשהאוטו קר? חם?

גם כשהוא קר וגם כשהוא חם.

• תוכן חדש...