Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול אני די יודע את הכיוון שלי.

אני רוצה קרוס אקטיבי (בי אמפ) דיגיטלי מהHU.

אני רוצה 2 WAY שזה כבר 6 ערוצי הגברה (כלומר בי אמפ ועוד סאב).

לגבי USB זה חשוב ולכן אני אחפש HU שיש לו USB וגם קרוס דיגיטלי.

אבל לגבי מעבד.... מה זה בכלל ? ?? חשבתי שזה רק במחשבים :-)

מה יהיה ? עוד מעט יקבלו אותי להנדסת חלל ואטום בנאסא עם כל הידע הזה.

כל חטאי שרציתי לשמוע טוב באוטו.

עכשיו רק חסר שישללו את הרשיון ואז אסע באוטובוס.

תאמין לי זו דרך נפלאה להרתיע נהגים מלעבור על חוקי התנועה.

להתקין להם מערכות יקרות ברכב.

פורסם

מעבד משמש בעיקרון לכיוון צליל למערכות או 5.1 או ל3WAY וסאב

אם אתה הולך בסוף על 2+סאב,אז אין לך צורך בו

ואתה לא חייב 6 ערוצי הגברה,מספיק 5

2 לטוויטרים,2 למידבאסים ואחד לסאב

אז יש לך כמה אפשרויות:

מגבר 5 ערוצים

מגבר 4 ערוצים לסט קידמי ומגבר מונו לסאב (או מגבר 2 ערוצים חזק כדי לגשר לסאב)

2 מגברים 2 ערוצים לסט קידמי ומונו (או מגבר 2 ערוצים חזק כדי לגשר לסאב)

או שיש גם מגברי 6 ערוצים

מומלץ קודם שיהיה לך קומפוננט וסאב ואחרי זה להתאים להם הגברה.

HU עם קרוסאובר וUSB יש קלריון 775-776 ואקליפס 7200

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אז אני באמת אתחיל עם HU

עברתי על הHU שכתבת וחיפשתי מחירים

הקלריון נראה ברמה אחת פחות מהאלפיין אם לשפוט לפי המחיר וגם יצא לי לשמוע חוו"ד במקרה ממש במקרה בדיוק על ההבדל ביניהם.

האקליפס נראה די יקר לקנות בארץ.

אני טס שבוע הבא לגרמניה וצרפת, האם אני יכול לקנות שם? זה משהו שצריך להצהיר במכס כשאני חוזר? אולי יש משהו בדיוטי פרי?

אולי עדיף לחכות ליד שניה שיהיה משהו ברמה של אלפין 9887 רק שיהיה לו USB?

קומפוננט כרגע יש לי ריינבו CSX265

אחרי שיהיה לי HU ואשמע אותו במשך כמה זמן אני אבדוק איך אני ממשיך וכמה יש לי כסף בכלל...

יש לי מגבר פשוט 4 ערוצים שהוא יחסית סביר, עלה 800 שח באוטו דיפו.

כדי להגיע ל2 WAY בי אמפ אני צריך להוסיף עוד 2 ערוצים.

יש לי תוכנית קצת מתוסבכת, להגיע למצב של בי אמפ על 2 זוגות רמקולים אבל סה"כ יצא 3WAY כי הזוג השני הוא בעצמו 2WAY

(סוג של מידבס וטוויטר ביציקה אחת עם קרוס פנימי - אלו הרמקולים של פיוניר שהבאתי לינק בהודעות הקודמות).

http://www.pioneerelectronics.com/PU...neer/TS-D1602R

פורסם
מעבד משמש בעיקרון לכיוון צליל למערכות או 5.1 או ל3WAY וסאב

אם אתה הולך בסוף על 2+סאב,אז אין לך צורך בו

זה לא נכון. קרוסים דיגיטליים, TA ,EQ וכו', הכול זה נעשה על ידי מעבד. לא משנה אם מדובר ב-5.1, 2WAY או 3WAY. מעבד יכול להיות פנימי בתוך HU או חיצוני. ישנם HU ברמה מאוד גבוה, אבל בלי מעבד ובלי אפשרות לבצע TA וכו'.

yayin

אלפין לא יותר טוב מקלריון, וקלריון לא יותר טוב מאלפין. יש להם צליל שונה. ישנם אנשים שאוהבים אחד ואחרים מעדיפים את השני.

פורסם

http://www.tc.umn.edu/~erick205/Papers/paper.html

אבל אני בטוח שיש פה אנשים שידעו את כל זה מניסיון אישי :)

אגב מספר הביטים ב DAC לא אומר כלום , להגיד 24 BIT זה חסר משמעות לחלוטין.

DAC זה הממיר דיגיטאל לאנלוג שיושב ברדיו דיסק , שהוא הקובע היחידי באיכות ההמרה , אתה יכול לקחת רדיו דיסק ב 100 שקל ולחבר אותו ביציאה דיגיטאלית ל DAC חיצוני איכותי ואת היציאה האנלוגית מה DAC למגבר וזה ישמע בדיוק אותו דבר ( אם לא טוב יותר ) מרדיו דיסק ב 8000 ש"ח ... בגלל שה DAC הוא הקובע היחידי ורק הוא מבצע את ההמרה.

מהסיבה הפשוטה שיציאה דיגיטאלית היא BIT PERFECT ברוב המיקרים , וכל מה שמאבדים בדרך הזו זה הפונקציונאליות של הרדיו דיסק הנ"ל שכנראה בא עם פי'צרים כאלה ואחרים שהרדיו דיסק ב 100 שקל לא.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
זה לא נכון. קרוסים דיגיטליים, TA ,EQ וכו

כל זה נכנס להגדרה של כיוון צליל

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

DIFORCE

נשמע טוב, :idea:

רק בפועל כמה יעלה DAC איכותי?

בנוסף כמה יעלה לחבר לרדיודיסק? (הרי אין לי יציאה דיגיטלית אם הבנתי נכון)

ולגבי ההתקנה, האם זה משנה את הגודל של הרדיודיסק? (או שאפשר להוציא חוטים למקום יותר נוח)

השאלה אם הכל יחד לא יצא יותר יקר מרדיו דיסק ב4000 שח, (מה גם שהפרוייקט יצריך אי אילו טיזוזים שלא כלולים במחיר... :0)

פורסם

yayin, אין סיבה לקפוץ גבוה מדי. מכשיר כדוגמת ה 9887 יעשה עבודה מעל ומעבר, גם מבחינת הפיצ'רים וגם מבחינת הסאונד. להתחיל לרוץ אחרי פרוססורים ודקויות של רכיב אלקטרוני כזה או אחר זה לא לעניין, בטח לא מי שהוא לא אודיופיל בנשמה או בעל ממון מיותר.

בתור התחלה, רכוש מכשיר שתומך מערכת שלושה חלקים אקטיבית ותראה אם זה מספק אותך. אם לא (ומסופקני שלא) תמיד אפשר להתקדם הלאה.

מכשירים מומלצים לפי הסדר שאני הייתי בוחר:

1. אקליפס 7200MKII - אין להשיג חדש, רק משומש ורצוי מארה"ב כי שם הם זולים יותר. אין בעייה של קליטת רדיו ישראלי.

2. פיוניר P880PRS \ P80RSII ה RSII הוא דגם חדש ומשופר של ה 880, אבל שניהם מכשירים מצויינים. מרבית ה 880 הם מסדרת הפרימייר האמריקאית ועברו כיול, רצוי לבדוק לפני הרכישה.

3. אלפיין 9887 \ 9855 - מכשירים מעולים אם נוח לך הממשק של אלפיין. אני לא הסתדרתי איתם. ה 9855 קולט רדיו ישראלי בכל גרסאותיו, ה 9887 כמו שצויין במהלך השרשור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שים לב שפיונירים ואלפיינים הנ"ל באים ללא USB,צריך לקנות מתאם

לאקליפס יש גם USB,גם BT,אבל הוא ללא מגבר פנימי:ז"א לא תוכל לחבר רמקולים ישירות לHU,רק דרך יציאות RCA למגבר

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

תודה איתמר, ותודה demandred.

לכאורה מתאם USB צריך לכלול המרה דיגיטל אנלוג? אם כך אולי כדאי לוותר, (כלומר מעדיף לא לקנות אלפין ופיוניר הנ"ל).

אני מקליט סקיצות מדי פעם ומשנה כל פעם וזה לא נוח לצרוב דיסק על כל שינוי.

אגב מישהו מכיר דרך לשמור דיסק מקורי על USB (בלי לכווץ לMP3 או WMA וכו')

באופן שHU יקרא אותו באיכות המקורית? בעקרון הוא לא קורא קבצי WAV רגילים.

לגבי אקליפס 7200 אם רצוי לקנות יד שניה בארה"ב זה פרוייט כבד בשבילי... (אני לא בטוח שבנוי לזה).

מאוד אשמח אם תמליצו על עוד אפשרויות, יש מצב?

אני טס לגרמניה וצרפת ביום ראשון הקרוב, אולי אני אספיק לקנות שם משהו. למשל, נתקלתי באקליפס 5030 למכירה.

קראתי ביקורות והעלו אי אליו טענות לגבי ממשק המשתמש - לא ידידותי בתיפעול הפונקציות המורכבות, וכן לגבי העבודה עם USB, בהקשרים שונים לא פירגנו. לגבי הסאונד לא הצלחתי לקבל תמונה ברורה, בכל אופן אני אמשיך לחפש HU...

אז אם יש המלצות נוספות אני אשמח. אני מוכן להשקיע 2000 שח, יכול להיות יד שניה בארץ או חדש בחול (יצא בערך אותו סדר גודל). זה קורה לאור הדיונים שלנו כאן שאיכות הסאונד מתחילה בHU. הוא המקור להמשך השרשרת. אז הייתי משדרג אותו ראשון ומשקיע בו. (גם טיפה מעל התקציב בא בחשבון אם זה מה שיחולל את המהפך..:)

שוב תודה!

שבת שלום

• תוכן חדש...