Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בערב יום הכיפורים ירדתי לרכבי לאחר שכבר נסעתי איתו באותו יום שעה לפני.כמו שאני מגיע לרכב חשכו עיני כל הצד של הנהג היה שרוט.התחלתי לשאול אנשים אם היתה תאונה ולהפתעתי יצאה השכנה שלי למרפסת והודיעה שהיתה תאונה בין שני כלי רכב במקביל לרכבי ואחת מהשותפות לתאונה היא דיירת שגרה ממול.הצלחנו לאתר את אותה דיירת ודרכה את הבחור שפגע במכוניתי.הבחור הגיע למקום התאונה והודה בפני ובפני שכני שהוא ראה את השריטות אך לא חשב שזה דבר נורא.הוא הראה לנו גם את הכנף שהתחככה ברכבי הכנף היתה מעוכה.אני לתומי הבנתי שעם הוא הודה אני יכול ללכת לסדר את רכבי אצל פחח שגם מביא שמאי וכך עשיתי לקחתי ממנו את הפרטים ותקנתי את הרכב.החשש שלי כרגע מה יהיה עם הבחור יחזור בו איך עלי לפעול התחושה שלי כרגע שאני חסר אונים אשמח לתשובה

שנה טובה

פורסם

בכותרת רשמת שהוא חזר בו, ובגוף ההודעה רשמת שאתה חושש שהוא יחזור בו. קודם תיסגר על עצמך ואז תפתח שרשור.

היה כאן אותו מקרה לפני כמה ימים, שוב אתה לא יכול להשתמש בכסף של מישהו אחר כרצונך, זה שיש לך עד שהוא מודה זה טוב. אבל יש לך הוכחה ממשית לכך שהוא מודה, הקלטה, חתימה או משהו כזה. אתה סידרת את המכה דרך הביטוח שלך או שלא הפעלת ביטוח?

בעקרון היית צריך ללכת עם הצעת המחיר של התיקון לפוגע ולסגור את זה איתו לפני שהוא יביא לך את הכסף לתיקון ורק אז תתקן. הרי זה לא מכה שמונעת מהרכב לנסוע, לכן לא היית צריך למהר לתקן לפי דעתי. אם הפוגע מחזיר לך את הכסף בלי בעיות אז מה טוב, אם לא ועלות התיקון לא גבוהה ממש, אז אני פשוט הייתי מוותר מראש כדי להימנע מטרטורים לבית משפט וכל זה.

לקחת ממנו את פרטיו ואת פרטי הפוליסה שלו? אם יעשה בעיות תחשוב גם על תביעת הביטוח שלו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שלום רב,

נראה לי כי היית נמהר מדי, שכן במקרה כזה הנך אמור לתת הזדמנות גם לצד הפוגע לבוא ולצלם את הרכב לפני שתתקנו, אם זה על ידו או על ידי שמאי מטעמו. בכל מקרה, לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה, הגם שהיו עדים לתאונה. הדבר שתצטרך להתמודד עמו הוא שרכבך לא היה עם שריטות לפני התאונה, דבר שהפוגע עלול להעלות טענה כזו. כך או כך, אתה יכול להיות רגוע ולתבוע את נזקך מהפוגע, ויפה שעה אחת קודם.

בברכה

• תוכן חדש...