Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנושא יונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

דבר ראשון, לפני שמישהו יחשוב אחרת עשיתי הרבה חיפושים בפורום אבל בסוף רק הבנתי פחות

ברצוני לרכוש יונדאי גטס שנת 2005 או 2006.כמו שכולכם בטח יודעים, לרכב הזה יש בעיה של צריכת דלק. בנוסף, קראתי שב2006 מסוימות כבר הדבר נפתר, בדגם של נפח מנוע של 1.4. ממה שאני רואה בחיפושים שלי, דגם של 1.4 יש גם בשנת 2005 ובשנתונים נמוכים יותר.ברצוני לשאול באיזה דגמים בדיוק הבעיה נפתרה 2006 2005 או מתחת לזה.

דבר נוסף, מה צריכת דלק של גטס ידני 2004?

תודה מראש

פורסם

הגטס קיבלה את המנוע המחודש במהלך שנת המודל 2006. יש גטסים ממודל 2006 עם המנוע הישן (1.35) ויש גטסים ממודל 2006 עם המנוע החדש (1.4), אבל אין גטסים ממודל 2005 עם המנוע החדש. מה שכן יש זה אנשים שלא יודעים או לא רוצים לדעת איזה מנוע יש בגטס שלהם. דרך קלה ומהירה להבדיל בין השניים היא בהתבוננות על הפגוש האחורי. לפני מתיחת הפנים פנס הערפל נמצא בצד. אחרי מתיחת הפנים הוא עבר למרכז הפגוש.

לגבי צריכת הדלק של הגטס הידנית - תריץ חיפוש. יש איזה 7000 שרשורים על הרכב הזה וצריכת הדלק שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הגטס קיבלה את המנוע המחודש במהלך שנת המודל 2006. יש גטסים ממודל 2006 עם המנוע הישן (1.35) ויש גטסים ממודל 2006 עם המנוע החדש (1.4), אבל אין גטסים ממודל 2005 עם המנוע החדש. מה שכן יש זה אנשים שלא יודעים או לא רוצים לדעת איזה מנוע יש בגטס שלהם. דרך קלה ומהירה להבדיל בין השניים היא בהתבוננות על הפגוש האחורי. לפני מתיחת הפנים פנס הערפל נמצא בצד. אחרי מתיחת הפנים הוא עבר למרכז הפגוש.

לגבי צריכת הדלק של הגטס הידנית - תריץ חיפוש. יש איזה 7000 שרשורים על הרכב הזה וצריכת הדלק שלו.

תודה על התשובה

שאלה נוספת, לגבי השוואה בין גטס 2006 לאקסנט 2004 GL פמלי, מי מהן נחשבת בטיחותית יותר, כמובן שהגטס לא הדגם הפשוט.

באקסנט אני לא רואה מבחני ריסוק שנעשו, מה ידוע לגבי רמת הבטיחות שלה?

תודה

פורסם

מה זה משנה מי נחשבת בטוחה יותר? מה שמשנה זה מי בטוחה יותר בפועל :wink:

גם אני לא רואה מבחני ריסוק פומביים לאקסנט. הדור שקדם לאקסנט שלך השיג תוצאות די גרועות במבחני הריסוק של Encap. הדור שאחריו השיג תוצאות סבירות במבחני הIIHS. תעשה ממוצע בין השניים ותגלה את האמת :lol:

פורסם

ועוד שאלה לצביקה פיק, אמרת שהדגם החדש הוא זה עם פנס הערפל בצד ולא באמצע, אבל ראיתי, לפחות ביד 2 2005 עם מנוע 1.35 עם הפנס באמצע.יכול להיות שכבר אז היה את הדגם החדש או שזאת סתם הטעיה( בד"כ ביד 2 יש הרבה סוחרים וזה רכב של סוחר)

פורסם

אני יכול לפרסם ביד 2 מודעה מכירת לפיג'ו 206 עם מנוע 3.35 ופנס בצד, זה לא הופך את המודעה הזאת לנכונה. אני לא אומר שזאת הטעייה, אבל אל תאמין לכל מה שמופיע במודעות של יד 2. למעשה, צא מנקודת ההנחה שחוץ ממספר הטלפון כל מה שמופיע במודעה לא מדויק.

פורסם

ברור לי, אבל אני מתכוון שפירסמו תמונה של הרכב והוא עם הפנס באמצע.

לגבי השאלה שך הגטס מול האקסנט בבטיחות?

כמו כן גטס מול אקסנט בדלק לא מצאתי בשרשורים יש למישהו מושג?

תודה

• תוכן חדש...