Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברצוני לשמוע חוות דעת על אלפא רומיאו

דגם 147 שנת יצור 2002, ידני מנוע 1600 דגם ה 120 כ"ס TWIN SPARK זה נקרא.

איך הרכב מבחינת אחזקה, תקלות נפוצות, צריכת דלק (הכי חשוב), ואיך נוחות הנסיעה ברכב,והאם למנוע מהסוג הנ'ל יש כח או חלש ועצלן (לא מחפש כח של אימפרזה STI ולא של גולף GTI ) .

תודה מראש,

יוסי

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

פורסם

אתה מוזמן להתקשר למוסך "אלפא מוריס" בירושלים. תבקש את מוריס עצמו ותשאל אותו. מהיכרות אישית עימו מדובר באדם סופר נחמד וסופר הגון, אני מאמין שהוא ישמח לענות לך על כל שאלה שתהיה.

מספר הטלפון הוא: 02-6795660

באופן אישי אינני מכיר את הרכב ממש, אני רק יודע שבמקרה וצריך להחליף משהו זה עולה.

בהצלחה

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

נראה לך שכל אחד שיתעניין ב147 יתקשר למוריס?

אני במקום מוריס הייתי סוטר לך על שאתה מפרסם את המספר שלו על גבי פורום.

פורסם

למיטב ידיעתי, הרכב הזה נידון כאן בפורום לא אחת. כל שעליך לעשות זה להשתמש באפשרות החיפוש, אותה תוכל למצוא בסרגל העליון שבחלון זה.

אם עדיין תשארנה שאלות ללא מענה, אנא פנה לאחד מאחראי הפורום לצורך פתיחת השרשור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...