Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר לי מאוד שאף אחד פה לא העלה את האופציה שהמפתח ש"נגנב" לא באמת נגנב ויכול לשמש בבוא היום (בהתבסס על פילוסופיית החיים הארצישראלית המצוייה "יהיה בסדר") לגניבת הרכב מביתו של הקונה המאושר.

פרנויה? או אולי זהירות?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני אומר תעשה ככה.

תגיד למוכר הרכב, שילך ליבואן פיאט, יבקש וישלם מכיסו על מפתח נוסף.

רכב עם קונים עם 2 מפתחות או שלא קונים בכלל!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

תודה על ההתעניינות והתגובות.

עדכון:

הרכב נקנה בשעה טובה והמוכר היה מוכן להוריד 1000 שח מהמחיר הנדרש על אובדן המפתח.

עלי לציין שכרטיס הקוד נמצא ברשותי ובאופן כללי המוכר נראה לי כטיפוס אמין מאוד וחווית הקניה היתה מוצלחת.

לאחר בירור במוסך פיאט מורשה ובמרכז השרות התברר לי שהזמנת מפתח קפיצי עם נעילה ופתיחת תא מטען לפיאט פונטו גרנדה שעלתה לכביש בינואר 2009 עולה כ-1600 ש"ח כולל מעמ וקידוד מפתח, ללא השלט יוצא בסביבות ה-900-1000 שח.

המחיר לא מעט מוגזם?

האם ניתן להזמין ישירות מהיצרן מפתח שכזה ? מכיוון שיש לי הרגשה כי על הלקוח המסכן נגזר קופון שמן במיוחד כמו על כל דבר אחר במדינתנו הקטנה.

האם קיים מישהו בארץ שיכול לשכפל מפתח כזה כולל נעילת דלתות ותא מטען? אשמח לפרטים כיצד ליצור עימו קשר ועלויות.

האם ניתן לשכפל את המפתח ולקנות שלט נפרד לנעילה? שוב אשמח לפרטים כיצד ליצור עימו קשר ועלויות.

אשמח מאוד לתשובות.

בנוסף - רפי תודה על העזרה הרבה ואכן נוכחותך בפורום מבורכת. האם תוכל לשלוח לי פרטים נוספים לגבי אותו מנעולן שעליו דיברת? האם אתה יודע עלויות?

פורסם

אני ממליץ לך לקבל הצעת מחיר מ"פאר המנעולים":

http://www.peerlocks.com/

הייתי אצלם 3 פעמים עם רכבים שונים (ודי חדשים). יש להם פתרונות לכל מיני מצבים.

אם המפתח ללא השלט יכול לספק אותך כמפתח רזרבי, הם יכולים לעשות זאת.

אם אתה חייב שלטי נוחות בשני המפתחות, הם יכולים לעשות לך זוג שלטים (לא מקוריים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...