Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לזהות רכב , על פי תמונה , כל מה שיש לי זה צילום ההגה.

כמו שרואים בתמונה מדובר ברכב מסוג מיצובישי .

ניסיתי להכנס לאתרי יד 2 למניהם ולעבור דגם דגם ולהתאים את ההגה לדגמים השונים - ולא הצלחתי למצוא אף דגם שמתאים להגה.

אשמח אם משהו יכול לעזור לי לזהות את דגם המצובישי הזה :

2qxmh3rn2ymm.jpg

תודה מראש.

פורסם

ניראה לי כמו לנסר שנת 2000 משהו כזה....לחבר היה לנסר שנת 2000 וההגה נראה ממש דומה

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לאחר בדיקה - לא מדובר בלנסר שנת 2000-2007

וגם לא מקריזמה - בדקתי מודל 2003 ומודל 98 , בשניהם ההגה שונה לחלוטין

פורסם

אני חושב סופר לנסר של אמצע שנות ה-90.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ניראה לי כמו לנסר שנת 2000 משהו כזה....לחבר היה לנסר שנת 2000 וההגה נראה ממש דומה

ללנסר 2000-2001 יש הגה עם 3 צלעות.

זה נראה כמו מיצובישי סופר לנסר או קולט

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
ללנסר 2000-2001 יש הגה עם 3 צלעות.

זה נראה כמו מיצובישי סופר לנסר או קולט

בסופר לאנסר אין מנעול דלת ליד ידית פתיחת הדלת אילה על עדן החלון .

פורסם

או שזה הגה של מיצובישי לנסר מאמצע שנות התשעים או של מיצובישי קולט מאותם השנים

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

ההגהה זה הורכב בכל דגמי מיצובישי פג'רו Q (עד וכולל 2000, לפני הזוועה שנקראת "קינג") ובשלל דגמי מיצובישי משנות ה90 בלבד (ואולי כאלה שתוכננו בשנות ה90 וגלשו ל2000). לפי הריפוד, ידית וגובה הרכב זה לא פג'רו. כנראה "סופר" לנסר.

ואין לך תצלום. יש לך print screen של freeze מvideo שכולל גם את שיערה של עלמת חן מסוימת. אם אתה מנסה להתחקות אחרי עקבותיה של בחורה בעזרת הפורום זה בהחלט מקורי.

פורסם

למה עלמת חן? לא יכול להיות ניסים גרמה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...