Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, איזו תיבה הכי גדולה אני יכול לבנות לסאב CVR שלי? הכוונה להגיע לעוצמה גבוהה SPL

אני הסתכלתי בחוברת שלי, ולא הגיוני לי שהבתיבה עם פורט הכי קטנה לבין הכי גדולה הוא הפרש של 10 ליטר סך הכל!

תודה רבה אשמח לתשובות, מקווה שאליקו יצטרף

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

אני לא כ''כ מסתדר, רק תענו לי עם התיבה הכי גדולה שקיימת ל CVR 12 היא 100 ליטר ?

audi A3 1.8T

פורסם

63.7 זו הכי גדולה? באיזו תיבה פורט ישמעו הכי הכי הכי חזק את הסאב? כמה ליטר?

audi A3 1.8T

פורסם

מה ההגברה שלך? 63 ליטר התיבה הכי גדולה ל400rms אני מניח. אפשר לנסות ולבנות תיבה יותר גדולה ולראות איך זה נשמע, אבל אז יש יותר סיכוי לשרוף את הסאב( אלא אם תוריד גיין ואז תאבד קצת spl)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז תבנה תיבה של 63 ליטר, בכל זאת אני מאמין שקיקר יודעים על מה שהם ממליצים. רק תדאג לבנות את הפורט כפי שהם דורשים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1)רשום באתר שלהם הנתונים הבאים:

Sealed Box Volume 1.0 - 4.6 cu. ft.

Ported Box Volume 1.75 - 2.25 cu. ft

שזה אומר שתיבה אטומה הכי גדולה היא כימעט פי שתיים מתיבה אם פורט?

2)אני רוצה להרכיב עינית חיצונית לרדיו דיסק JVC שלי לבד.

אני יודע איך כבר והכל,השאלה שלי היא איזה עינית אני צריך?אם אני יפרק עינית (קולטת,עם יש הבדל בין משדר לקולט)ממכשיר מסויים שיש לי בבית.זה יעבוד?או שצריך לכייל את השלט וכ'?ואם צריך לכייל את השלט אפשר לעשות זאת לבד?

תודה רבה וסליחה על ההטרדות

audi A3 1.8T

פורסם

אני רוצה להרכיב עינית חיצונית לרדיו דיסק JVC שלי לבד.

אני יודע איך כבר והכל,השאלה שלי היא איזה עינית אני צריך?אם אני יפרק עינית (קולטת,עם יש הבדל בין משדר לקולט)ממכשיר מסויים שיש לי בבית.זה יעבוד?או שצריך לכייל את השלט וכ'?ואם צריך לכייל את השלט אפשר לעשות זאת לבד?

תודה רבה וסליחה על ההטרדות

audi A3 1.8T

• תוכן חדש...