Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני על סף מכירת הרכב שלי,יש קונה ואני לא יודע אם אני יכול להתחייב בבדיקה על שאסי.

כשקניתי את הרכב בבדיקה אמרו לי שאין פגיעה בשילדה,אבל לאחר התבוננות מעמיקה יותר בדוח הבדיקה יש כמה סעיפים שמדאיגים אותי.

*שילדת מרכב-

לייקויים בעלי משמעות נמוכה-מכות\לחיצות פח\שריטות בצבע\לחיצות מרכב תחתון\תיקוני פח וצבע

לייקויים בעלי משמעות שולית תיקון פגושים.

אפשר להתחייב על שילדה?

Porsche 944 turbo

פורסם

לא כל מכה היא פגיעה בשלדה. הפגיעות המתוארות כאן נשמעות כמו פגיעות חנייה או מפגש שגרתי (במקרים מסויימים) עם עמוד.

פורסם

אל תתחייב על כלום, תראה את הבדיקה שעשיתה לפני רכישה ואם עד היום לא עשיתה שום תאונה אז זה מה שתגיד.

צריך להיות בן אדם ישר אבל לא צריך להיתחייב על דברים שאתה לא מבין בהם. אני אישית ישר אומר שאני לא מכונאי/חשמלאי או בוחן רכב אני יודע רק לנהוג ולהיתחייב על דברים שאני לא מבין בהם זה לא נכון וחסר אחריות.

פורסם

אין שום סיבה להתחייב על כלום. לקונה מצויות כל האפשרויות לבדיקה יסודית של הרכב לפי רצונו. המוכר אינו מכונאי או פחח וגם אם קנה את הרכב ישר מהחנות, הוא אינו יכול לדעת מה עבר הרכב לפני שנמסר לו, או מהו מצבו המכני. המקסימום שלמוכר מותר לומר הוא שלפי הידוע לו מצב הרכב הוא א' ב' או ג' ולקונה מומלץ לבדוק את הרכב בכל מקרה. אם הקונה מוותר על בדיקה יש לציין זאת בכתב ובחתימת ידו.

פורסם
אל תתחייב על כלום, תראה את הבדיקה שעשיתה לפני רכישה ואם עד היום לא עשיתה שום תאונה אז זה מה שתגיד.

אני מסכים עם פונז. זה הפיתרון הכי פשוט

• תוכן חדש...