Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצלחתי לשכנע את אמא שלי לעשות טרייד אין על איביזיה חדשה. עכשיו צריך דגם שיתאים לי ולה. שיהיה אוטומט בשבילה (עצוב, אהה?) שיראה טוב עבורי. שיהיה זריז וחסכוני (שני הפכים אבל תנסו).

תעזרו לי עם הדגמים... עברתי במחירונים כדי לראות את האבזור השונה אבל עדיין לא הצלחתי להבין מה הכי תואם את הצרכים שלי.

בנוסף ראיתי שהיבואן עושה טריידאין מעניין, ותהיתי אם מדובר בצ'מפיונס. האם יש להם דוכן במקרה באוטומוטור? ובכלל איפה הם יושבים הכי קרוב למרכז?

תודה מראש,

אדיר.

פורסם

קודם כל אל תתבאס יותר מדי מהגיר האוטומטי (DSG), הוא עדיף על גיר ידני. לאמא שלך יש איזשהיא בעיה עם 3 דלתות? אם לא אז אתם יכולים ללכת על גירסאת הספורט האוטומטית (ספורט זה סתם בשביל התיאור, הרכב די מהיר אבל ממש לא כמו הקופרה ככה שאם אתה נהג חדש אין לך ממש מה לדאוג מהרכב). אם לא, תלכו על הסטיילנס, שלפחות יהיו לכם 4 חלונות חשמליים ולא 2, עושה 16-1 ככה שהיא גם חסכונית כמו שביקשת.

את השאלה האחרונה לא ממש הבנתי, הטרייד אין הוא דרך היבואן, היבואן הוא צ'מפיון מוטורס או אוטודיל שהיא הסוכנות טרייד אין של צ'מפיון. יש פה נציג של צ'מפיון אתה יכול להפנות אליו את השאלה לדעתי...

פורסם

לצ'מפיון אין דוכן באוטומוטור, אבל גם אם היה זה באמת לא המקום והזמן לשאול בו שאלות על הרכב החדש שאתה מעוניין לרכוש. המקום המתאים הוא אולם התצוגה של סיאט, שנמצא בהרצליה פיתוח. שם יש אנשי מכירות שיש להם הזמן והכוח להקשיב לך ולשאלות שלך ולתת לך תשובות מספריות מדויקות. שם גם יש רכבי הדגמה כך שתוכל לבקש לצאת לנסיעת מבחן קצרה כדי להתרשם מהרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קודם כל אל תתבאס יותר מדי מהגיר האוטומטי (DSG), הוא עדיף על גיר ידני. לאמא שלך יש איזשהיא בעיה עם 3 דלתות? אם לא אז אתם יכולים ללכת על גירסאת הספורט האוטומטית (ספורט זה סתם בשביל התיאור, הרכב די מהיר אבל ממש לא כמו הקופרה ככה שאם אתה נהג חדש אין לך ממש מה לדאוג מהרכב). אם לא, תלכו על הסטיילנס, שלפחות יהיו לכם 4 חלונות חשמליים ולא 2, עושה 16-1 ככה שהיא גם חסכונית כמו שביקשת.

את השאלה האחרונה לא ממש הבנתי, הטרייד אין הוא דרך היבואן, היבואן הוא צ'מפיון מוטורס או אוטודיל שהיא הסוכנות טרייד אין של צ'מפיון. יש פה נציג של צ'מפיון אתה יכול להפנות אליו את השאלה לדעתי...

תודה.

לצ'מפיון אין דוכן באוטומוטור, אבל גם אם היה זה באמת לא המקום והזמן לשאול בו שאלות על הרכב החדש שאתה מעוניין לרכוש. המקום המתאים הוא אולם התצוגה של סיאט, שנמצא בהרצליה פיתוח. שם יש אנשי מכירות שיש להם הזמן והכוח להקשיב לך ולשאלות שלך ולתת לך תשובות מספריות מדויקות. שם גם יש רכבי הדגמה כך שתוכל לבקש לצאת לנסיעת מבחן קצרה כדי להתרשם מהרכב.

מגניב, תודה.

• תוכן חדש...