Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטה על הדלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בבוקר גיליתי את הדבר הנורא שנקרא ונדליזם על רכבים, שרטו לי חצי מהדלת והמשיכו למכסה המנוע, השריטה לא נראית עמוקה, אבל חדרה את הצבע(היא בצבע לבן, וכששמים עליה מים השריטה כאילו נעלמת), הצבע של המכונית הוא כחול מטאלי, ורציתי לדעת האם יכולה להצטבר שם חלודה? אפשר לשטוף את המקום? או שאני צריך לתקן את המקום באיזשהי דרך?

אני עוד מעט יעלה תמונות ויראה לכם את השריטה.

תודה

פורסם

הקפצה..

מישהו יכול לעזור לי?

האם ניתן להמשיך לשטוף את המקום או שיכולה להצטבר חלודה? ואם כן אז איך לטפל במקום השרוט?

פורסם

אההה נכון סליחה שכחתי

הנה התמונות:

עריכה: שנייה אני עורך את התמונות כנראה שהם גדולות מדי אני תכף מעלה אותן.

28032010457.jpg28032010456.jpg28032010458.jpg28032010455.jpg

28032010455.jpg

28032010456.jpg

28032010457.jpg

28032010458.jpg

פורסם

השאלה לא הייתה לגבי תיקון, אני לא מתקן כי אין טעם, עם כל הכאב אני יתקן אני אחטוף עוד שריטה במקום אחר.

השאלה שלי הייתה, האם יכולה להצטבר חלודה במקום הזה? אני יכול להמשיך לנקות את האוטו כרגיל או שאני צריך לחשוש מחלודה וכו'?

פורסם

יופי זה מה שרציתי לדעת, תגידו יש מצב אחרי ווקס יראו פחות את השריטות?(אני מפחד לעשות פוליש כי אף פעם לא עשיתי ואני מפחד להרוס את הצבע מסביב).

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

אני חדש בפורום ולא יודע עדיין איפה לשאול את השאלות, אז בתקווה שתעזרו לי כאן או תסבירו לי לאן לגשת.

יש לי גולף 92 3 דלתות. כאשר אני שוטף את הרכב יורד לי צבע שחור מגומיות החלונות.

האם עליי להחליף גומיות, ואם כן היכן ומה העלות לכזה דבר?

תודה ומשווע לעזרה

פורסם

להורים שלי יש גולף 2010 בצבע תכלת מטאלי..

גם אותם פינקו בשריטה דומה, מקצה לקצה... כאב לב ממש

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

אתם לא שמים לב? זו הודעה שהוקפצה בטעות על ידי בחור עם גולף ששואל שאלה אחרת ואתם עוד עונים לפותח השרשור ששאל לפני שנה..

פורסם
שלום לכולם

אני חדש בפורום ולא יודע עדיין איפה לשאול את השאלות, אז בתקווה שתעזרו לי כאן או תסבירו לי לאן לגשת.

יש לי גולף 92 3 דלתות. כאשר אני שוטף את הרכב יורד לי צבע שחור מגומיות החלונות.

האם עליי להחליף גומיות, ואם כן היכן ומה העלות לכזה דבר?

תודה ומשווע לעזרה

אם הגומיות לא יבשות והן אוטמות היטב, אין צורך בהחלפה.

יש תכשירים שונים המגנים על גומי ומחזירים לו מעט צבע ברק אבל לא עוצרים את ההזדקנות הטבעית.

• תוכן חדש...