Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מיני מחפרון או בובקט וגרור אותו עם עגלה על איסוזו דימקס, כרגע יש לי דימקס 2004 מנוע 3.0TDI ,האם הוא יכול לגרור משקל כזה בערך 1.5 טון?

ואם לא האם דימקס 2008 חדש 4X4 מנוע 3.0 יכול לגרור את המשקל הזה?

יש לציין שהגרירה לא תהיה יומית אלא פעם או פעמיים בשבוע.

ואם כן אז צריך להגדיל את הבלמים או לחזק?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אוקי חברים עכשיו יש לי דגם סופי למיני מחפרון שאני מעוניין לקנות,

הכלי הוא מיני מחפרון קטן קטן עם שרשרת גומי ,הכלי תוצרת KUBOTA היפני דגם U10-3 או KX008-3,

שני הכלים אותו דבר אותו משקל, המשקל הוא 1טון (990KG בדיוק) ואני מעוניין להעמיס אותו על עגלה 1500KG או 1300 מה עדיף?

כמובן יהיה בעגלה עוד 2 כפים לחפירה אז כמה הם שוקלים 80 קילו?

יעני בקיצור מחפרון משקל 1טון אני יכול לגרור על טנדר איסוזו דימקס ?

תודה .

פורסם

לאיסוזו דימקס משקל כולל (עצמי + מטען) של 2.9 טון.

לכן מותר לך לגרור גרור שמשקלו הכולל 1.5 טון (ראה גם http://www.tal-nigrar.co.il/index.php?sid=77&lang=he&act=page&id=146)

ז"א שיש לך בובקט 1 טון + כפות (נגיד עוד 100 ק"ג) - אתה צריך נגרר ששוקל 400 ק"ג וגם מספיק גדול וחזק שהבובקט יכנס.

לא נראה לי שזה אפשרי, אתה מתעסק פה עם גרור של משקל כולל 2 טון ויותר, דבר עם חברות הנגררים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אבל אם אקנה עגלה 1.5טון עם סרן כפול והאורך 2.5מ זה לא מספיק?

למה ללכת על עגלה 2טון שמבחינה חוקית אסור לי לגרור אותה עם רשיון B שיש לי?

פורסם

ערב רב

לא משנה מה האורך של הנגרר

מה שמשנה זה שהמיני בגר והעגלה

לא ישקלו יותר מטונה וחצי

יש יצרני נגררים שיענו לך על כל שאלה

דבר נוסף כדאי שהדימקס יהיה עם גיר ידני

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

כמו שכתבו לך אתה צריך שמשקל של הבאגר + העגלה לא יהיה יותר מ 1.5 טון, וזה בעיה כי רק המחפרון הוא טון. לא מאמין שיש עגלה מספיק גדולה להחזיק אותו ושגם שוקלת רק חצי טון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למה כמה שוקלת עגלה 1.5 סרן כפול?

יש לי עגלה 750קילו פשוטה היא שוקלת לבד 100קילו, אז כמה יהיה משקל ה1.5?

אבל אני חייב 1.5? אני לא יכול להסתדר עם 1.3?

לגבי הטנדר יש לי עכשיו דימקס ידני 2004 מנוע 3.0 2X4 האם הוא מתאים?

פורסם

שבת שלום

גש לאחד מיצרני הנגררים ותקבל את כל התשובות,

או אם מדובר בנגרר משומש בטלפון תשאל מה המשקל העצמי של הנגרר?

זה כתוב ברישיון.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

לאחרונה ייצרנו עגלה כמעט בדיוק כזו בהזמנה אישית.

אני יכול לשלוח אותך ליצרן, מיום ההזמנה לוקח בערך שבועיים עד ליום שאתה מוציא אותה עם רישויי.

עגלה של טון וחצי משקל כולל לא צריכה לשקול יותר מ500 ק"ג, אז אתה בסדר מבחינת משקל, כל הקשור לחריגות (הכפות שאתה רוצה להעמיס) כל עוד זה פחות מ10% אין בעייה.

אגב, תקנות הגרירה לגבי רכבים שיוצרו או הועלו על הכביש אחרי אפריל 2008 (אם אני לא טועה) שונו לתקנות האירופיות. זה אומר שאפשר לגרור משקלים גדולים הרבה יותר, אבל צריך רשיון ג' לעגלה של יותר מטון וחצי.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב,

אשמח לדעת מי היצרן שיצר לך את ההעגלה,

ולגבי הרשיון, אני מחזיק ברשיון B שזה רכב פרטי+ מסחרי עד 3500קילו, ויש לי טנדר דימקס 2004 2X4,

לגבי כוח הגרירה אין לי בעייה רק רציתי לדעת אם אני מעמיס 1500קילו בדיוק על עגלה 1500קילו סרן כפול זה בסדר?

לא ישבור את הצירים?

ואם נעשה קומבינה, נתקין סרן של 1800 קילו על הגלה אבל ברשיון יהיה רשום 1500 מישהוא יכול לדעת? מישהוא יאשר?

פורסם

העגלות שאני מכיר עם שני סרנים יכולות להחזיק עד 3 טון, הבעייה היא במשרד הרישויי הישראלי שלא נותן לגרור את הדבר הזה אלא עם איזו משאית.

לדעתי אין לך מה לדאוג, תאמר ליצרן מה אתה הולך להעמיס על העגלה והוא יבנה את העגלה בהתאם.

בקשר לשם היצרן, אני אמצא אותו ואדווח לך.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...