Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבוקר עשיתי טסט לרכב, סוזוקי בלנו 98, הייתה בעיה מוזרה : לוחית רישוי אחורית הציפוי שמחזיר אור ההתקלף.... חייבו אותי ב 50 ש"ח רק הוספת ציפוי, ללא החלפת לוחית האם זה נראה לכם הגיוני??

המזל שלא שילמתי ל טסט חוזר.

פורסם

מה מחירה של לוחית חדשה?

באיזה מכון טסטים זה קרה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עד כמה שידוע לי מחליפים את כל לוחית הרישוי, ולא מצפים אותה מחדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

55ש"ח עולה לוחית רישוי חדשה

למכירה מאוורר חשמלי לרדיאטור פיאט (מנוע GATE)

===========================

רוצה להצחיק את הקב"ה? תכנן את היום שלך...

===========================

פורסם

אבי24 אינני יודעת כיצד הציפוי נראה על הלוחית, לכן אני ממליצה לך להשאיר את הקבלה על העבודה הזו שבצעו לך על לוחית הרישוי יחד עם הרשיונות, כדי שבמקרה לא יחשבו לרגע ובטעות כי הדבקת מדבקה על לוחית הרישוי במטרה לטשטש את המספר במקרה של "פלאש" ממצלמה.

ל'

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על "תיקון" ללוחית רישוי , חוץ מזה שהמחיר על התיקון הוא כמו המחיר על לוחית חדשה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

חברים טעות שלי, רק בערב שמתי לב , שהחליפו את כל לוחית הרישוי...:-D יש שמה סמל של דגל ישראל. (עכשיו המחיר 50 ש"ח מובן )לגבי קבלה לא לקחתי.. מקווה שלא יהיה בעיות בכל אופן זה נראה כמו חדש מה גם שזה מכון רישוי ואני לא מאמין שיתעסקו בקטנות כאלה..

פורסם

השאלה היא מדוע חשבת בכלל מלכתחילה שלא החליפו לך את הלוחית? לא היית ליד הרכב כשביצעו את העבודה?

אגב במכון הזה אוהבים מאוד להכשיל רכבים על לוחית רישוי, שנה שעברה ניגשתי לטסט והיו מעט קילופים בצבע השחור בלוחית האחורית (שעברתי עליהם עם טוש),

ישר הוא קלט את זה והכשיל ואני הצלחתי להשיג אחרי זה דרך חבר זוג לוחיות בחינם, הגעתי למכון ביום שישי ואני בא להחליף את הלוחית וקולט ששכחתי לחורר את הלוחית החדשה,

קיצור לקחו לי 10ש"ח בשביל לחורר לי את הלוחית בצורה חאפרית ביותר עם מברגה ובורג.

פורסם

במידה והחליפו את כל הלוחית המחיר סביר בהחלט,בטח שלא חידשו אותה.השנה שמעתי לא מעט שנכשלו בטסט בגלל זה,אולי כל שנה הם מפעילים שיטה חדשה לרכבים ישנים כדי לעשות עוד כמה שקלים לפה ולשם:-oוזה משתלם להם להגיד את האמת!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

לוחית זהוי אין שום אפשרות לחדש , הציפוי העליון הוא המחזיר אור וברגע שהוא מתקלף הלוחית אינה מחזירת אור ואין אפשרות לזהות אותה בלילה , גם מצלמות המשטרה לא מצלמות אותן בברור.

:evil: :evil:
  • תוכן חדש...