Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברשותי קיה ריו 2004, בעלת מערכת האודיו הבסיסית שהגיעה עם המכונית. (חוץ מהרדיו דיסק).

הרדיו דיסק שהיה לי נגנב, ככה שקניתי לפני משהו כמו 4 חודשים את הרדיו דיסק הנ"ל - Pioneer DEH2050MPG, באזור ה 600 ש"ח.

כל מה שאני יודע על הרדיו דיסק זה שיש לו שלט, הוא קורא MP3, יש לו די הרבה אפשרויות כיוונון, והעוצמה שלו היא 4X50.

לאחרונה החלטתי להוציא 2500 בשביל להוסיף לי סאב ומגבר ורמקולים טובים. כמובן שאעדיף להוציא פחות (חייל שעובד קשה מאוד לפרנסתו:)). הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג בכל התחום. ניסיתי לקרוא תרדים כאן וכל מיני מדריכים למתחילים של מושגים וכאלה, אבל מרוב כל המידע לא הבנתי שום דבר.

ממה שהצלחתי לראות, יש לי כיום 4 רמקולים ברכב - אחד בכל דלת קידמית, ו2 מאחורי המושב האחורי. ממדידה פשוטה עם סרגל, הבנתי שהרמקולים הקידמיים הם בקוטר של 6 אינצ'. את האחוריים קצת התקשיתי למדוד במדוייק.

אני גר באיזור כפר סבא (קיבוץ בצמוד). מישהו יכול להמליץ לי מהי הדרך הטובה ביותר להשקיע 2500 שקלים במערכת ? אני כמעט סגור על זה שאני רוצה ציוד חדש בלבד ולא יד שניה. האם הרדיו דיסק שיש לי כיום מספק? או שאאלץ לשדרג גם אותו (מה שייקר את העסק..)? אני יודע שיש בחור באזור התעשייה של כפר סבא שעושה מערכות ממש טובות, אך גם הבנתי שהוא די יקרן :\

המטרה שלי מהמערכת היא כמובן שתהיה בעל צליל חזק ואיכותי (כמובן ברמה בסיסית ולאוזן בלתי מוזיינת...).

בתודה ענקית מראש, עמית. 8)

פורסם

תרשום טלפון של מתקין קוראים לו אוהד 0503111301

יש לו עסק למערכות בלוחמים 47 בחולון מול משרד הרישוי תגיד לו שזה דרך אברה

הוא יביא לך הצעת מחיר והתקנה מקצועית

פורסם

אוהד במקרה זה אתה eve ohad ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני חושב שאין בזה דבר רע ...

אבל בו תפרסם את ההצעה שלך כאן בפורום , כדי שכולנו נדע .

אחרי הכל אם יש עוד מתקין מקצועי בארץ, אני חושב שכדאי שהפורום הזה יתעדכן בזה .

שבת שלום.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יש עוד מתקין מקצועי בארץ . אני! דבר איתי בפרטי אני אעשה לך מערכת מפוצצת:D.

ועכשיו ברצינות, לפותח השירשור, לא ציינת אם התקציב כולל התקנה או שהוא לרכיבים בלבד.

אם זה לרכיבים בלבד:

קומפוננט מורל טמפו 6.5

מגבר JBL 1004

סאב KICKER C12

ואתה נשאר אולי עם קצת עודף. אתה יכול להחליף את הקומפוננט ב מורל דוטק אוביישן.

זה לדעתי ינצל טוב מאוד את התקציב.

פורסם
יש עוד מתקין מקצועי בארץ . אני! דבר איתי בפרטי אני אעשה לך מערכת מפוצצת:D.

ועכשיו ברצינות, לפותח השירשור, לא ציינת אם התקציב כולל התקנה או שהוא לרכיבים בלבד.

אם זה לרכיבים בלבד:

קומפוננט מורל טמפו 6.5

מגבר JBL 1004

סאב KICKER C12

ואתה נשאר אולי עם קצת עודף. אתה יכול להחליף את הקומפוננט ב מורל דוטק אוביישן.

זה לדעתי ינצל טוב מאוד את התקציב.

אוקיי.

חשבתי כולל התקנה. מה עלות התקנה משוערת ? שאני אעריך אם כדאי לי להוסיף להתקנה או לכלול את זה..

קומפוננט זה גם רמקולים אחוריים וגם רמקולים קדמיים כאילו?

שוב, תודה מראש ומצטער על הבורות.

פורסם

קומפוננט זה "סט של רמקולים" עם שני מיד באסים,שני טוויטרים ,ושני קרוסאוברים(בסט שלושה חלקים יש בנוסף שני מידים).התקנה סבירה+חיווט עולים 800 שקל אם אתה מתקין מגבר.

פורסם
קומפוננט זה "סט של רמקולים" עם שני מיד באסים,שני טוויטרים ,ושני קרוסאוברים(בסט שלושה חלקים יש בנוסף שני מידים).התקנה סבירה+חיווט עולים 800 שקל אם אתה מתקין מגבר.

תודה על ההסבר.

אמיתי 800 שקל ?!!!! רק התקנה וחיווט? זה ימבה כסף :(

אין מצב לקמבן את זה בפחות על ידי עזרה מאחד מחברי הפורום שיעשה את זה (בתשלום כמובן, אבל לא 800 שקל :\) \ הפנייה לאדם שעושה התקנה מקצועית בזול יותר?

מה לגבי הרדיו דיסק שלי ? גם הוא ידרוש שיפור או שהוא בסדר למערכת בטווח המחיר הזה? כי גם זו הוצאה..

פורסם

אכן התקנה וחיווט גונבים מרוב האנשים סכום נכבד מהתקציב שעומד לרשותם,מה שהצעתה יכול להיות טוב עבורך,יש לא מעט חברי פורום שמבינים בתחום ויוכלו לעזור לך תמורת סכום כסף מסויים,בחומרים להתקנה אתה לא יכול לחסוך-מדובר בערך ב 300 שקל.אולי חבר פורום יעזור לך בהתקנה תמורת 200 שקל,אז אתה חוסך 300 שקל אבל קח בחשבון שרמת ההתקנה של חבר פורום שהוא לא מתקין מקצועי תיהיה בהתאם,ולא כמו של מתקין בעל נסיון רב,מה גם שאתה לוקח על אחריותך נזק שיגרם לרכב (למשל פלסטיקים) שמצב כזה יכול בהחלט לקרות.המחירים שזרקתי אינם מדוייקים,אבל תעשה לבד חשבון,לקנות חומרים לבד עולה מינימום 300 שקל,ככה שאתה משלם למתקין 500 שקל על יום עבודה שלוקח לו לא מעט זמן (6-8 שעות בדר"כ) שזה סביר לחלוטין(למרות שאת החומרים כמובן הוא קונה הרבה יותר זול ממך)אבל אתה יוצא בראש שקט והתקנה ברמה טובה.

פורסם

אוקיי תודה...

מה לגבי הרדיו דיסק?

למישהו יש עוד עצות למערכת טובה ? נניח והסכום לרכיבים בלבד הוא 2000 ש"ח (בהנחה והרדיו דיסק מספק)

פורסם

רגע יש לך פיוניר 2050? אם כן אז בטח שיש בעיה,זה רדיו דיסק עם יציאה אחת בלבד למגבר והוא לא יוכל לחבר מגבר ארבעה ערוצים ללא מפצלים,וזה לא מומלץ בכלל,גם ככה הPRE OUT של הרדיו דיסק הזה נמוך,משהו כמו 2V,אז גם את זה לפצל?

• תוכן חדש...