Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 אופציות - שתיהן עם בדיקה נקיה בשלדה:

1. פורד פוקוס טרנד (רגילה) 2006 5 דלתות מליסינג , 55,000 ק"מ, 65,000 ש"ח הרבה תיקוני פחחות/צבע עם אחריות + טסט לשנה
  2. פורד פוקוס טרנד (איקס ) 2006 4 דלתות מטרייד-אין (מפרטי) , 30,000 ק"מ, 75,000 ש"ח בלי אחריות

על מה אתם ממליצים (לזוג +2 )?

פורסם

אני הייתי לוקח את האוטו השני, פחות קילומטראז', רמת גימור גבוהה יותר, אם היא באמת מפרטי אז זה שווה, ולגבי האחריות,

לאוטו בן 4 כבר נגמרה תקופת האחריות של היצרן אז זה לא כזה משנה..

אוטו מליסינג לא הייתי לוקח באופן אישי.

בכל מקרה, חכה לתגובות של המקצוענים..

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
אני הייתי לוקח את האוטו השני, פחות קילומטראז', רמת גימור גבוהה יותר, אם היא באמת מפרטי אז זה שווה, ולגבי האחריות,

לאוטו בן 4 כבר נגמרה תקופת האחריות של היצרן אז זה לא כזה משנה..

אוטו מליסינג לא הייתי לוקח באופן אישי.

+1

על מה אתה חושב שמעידים תיקוני צבע רבים? על מישהו שאהב ושמר על האוטו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי רכב ראשון זה שמליסינג סבל הרבה בחייב הקצרים, אם יש לו הרבה תיקוני פחחות וצבע כנראה מי שנהג בו לא היה הכי זעיר ובהחלט יתכן שגם במכאני יש או יהיו בעיות. לכן אופציה שניה לדעתי עדיפה.

פורסם

תודה על העזרה.

האופציה השניה אומנם יותר טובה אבל שווה לשלם 10,000 יותר בשבילה (שניהם מאותו שנתון) מה גם שהרכב הראשון עם טסט לשנה ואחריות והשני בלי אחריות וטסט של חודשיים?

פורסם

תודה על הטיפים.

השאלה אם שווה לשלם 10,000 ש"ח יותר (הפרש משמעותי) בשביל הרכב השני מטרריד-אין. מה גם שהרכב הראשון עם טסט לשנה ואחריות (של הליסינג) והשני בלי אחריות בכלל וטסט רק של חודשיים?

מחינת המחירים - זה מציאה או מחיר רגיל?

פורסם
תודה על הטיפים.

השאלה אם שווה לשלם 10,000 ש"ח יותר (הפרש משמעותי) בשביל הרכב השני מטרריד-אין. מה גם שהרכב הראשון עם טסט לשנה ואחריות (של הליסינג) והשני בלי אחריות בכלל וטסט רק של חודשיים?

מחינת המחירים - זה מציאה או מחיר רגיל?

אז שוב, אני אישית הייתי את האוטו השני, גם במחיר של להוסיף עוד עשייריה, כי האוטו בקושי נסע..

אוטו בן 4 עם קלומטרז' של שנתיים בממוצע זו מציאה.. כמו כן אין לו תיקוני פח, ולא טחנו אותו בליסינג.. אז לדעתי הוא שווה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אם זה הרכב השני, אני מפחד לשאול מה היו תוצאות הבדיקה של הרכב הראשון :lol:

זאת לא מציאת השנה. אין כאן משהו ממש נורא, אבל אין כאן גם משהו ממש טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יודע מה אתם רוצים,הבדיקה נורמלית יחסית.הרבה כסת"ח סטנדרטי.

אין שום דבר נורא,צריך רק לקבל הצעה ממוסך לתיקון.

זה בדיקה שהטרייד אין נתן לך או בדיקה שלקחת את הרכב בעצמך?

V5

פורסם

למה אתה נדבק לשתי אלו?

חסרות פוקוסים? יש כמו זבל.

חפש אחת טובה.

סתם נדבקת לשתי מכוניות לא שמורות.

חבל :-(

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...