Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לבעל מקצוע אמין אני מאשקלון-אשדוד

אבל גם איזור המרכז זה בסדר.

פורסם

עדכון

לאחר כשבוע שמהרכב נותק הפלוס ראשי של המגבר מהמצבר,ועבר טעינה במטען מצברים.

אתמול האוטו התחיל שוב לגמגם בהנעה,כלומר שזליגה מהמערכת היא לא הפקטור שגורם לבעית פריקת המצבר.

אני מעוניין לחזור עם האוטו לצ'מפיון ,כמה דגשים:

*את המצבר הם שמו לי כמה ימים לפני תום האחריות על רכבי-כשביקשתי שבוע שעבר להחליף לי מצבר חדש הם טענו שהמצבר הזה הוא ללא אחריות-והם רוצים שאני אשלם על מצבר.

*הקייס הקבוע שלהם להאשים את המערכת סטריאו כרגע נפל,מה שמחזיר אותי לבעיה שהפחידה אותי מלכתחילה אלטרנטור לא תקין,או מצבר דפוק,את המצבר הקודם הם החליפו לי בטענה שהיה לו תא שרוף.

פורסם

חברי הפורום אמרו לך את הדבר הכי נכון לעשות.

לך לחשמלאי מקצועי שמכיר את הרכב,תן לו ביד 100-200 שקל,הוא יבדוק לך לעומק את כל בעיות החשמל ברכב,תגיע לצ'מפיון עם דף של כל הבעיות ותידע איפה להאשים אותם ותן להם הוחכות שהם לא יצליחו לברוח מהם.אם הרכב שלך עדיין באחריות (קשה לי להאמין אלא אם כן זה ממש לחודש חודשיים אחרונים) אז הם חייבים לטפל לך בבעיה,במקום להתרוצץ ולשבור את הראש,למרות שזה כואב ולא צודק,תן למישהו מקסימום 200 שקל ותאמין לי הוא יעבור כל חוט באוטו שלך אם משהו פגום או לא!

ואז יהיה לך על מה להסתמך ותידע בוודאות את הבעיה,ותיגש למוסך החמקני הזה בטענה שניסו להוליך אותך שולל ו"לחפף אותך" מהעניים שלהם כמו שאומרים,תגיד להם שהם רשלנים והבעיה נימצאה וכעת גם אם זה לא באחריותם עצם זה שהם שיחקו בך וידעו את הבעיה וניסו להתחמק ממך מחייבת אותם לסדר את הבעיה בחינם (לדעתי,אם לא אפילו יש מצב שתגיד נגדם תלונה כלשהי למרות שהסיכויים אפסיים שיצא מזה משהו)

אין מה לעשות,זה באמת מעצבן ואפילו מרתיח אותי לשמוע כאלו דברים,זה אחלה רכב והוא חדש ולא אמור לעשות בעיות כאלו,תאמין לי שאם המוסך היה מתאמץ לעבוד על הרכב חצי שעה-שעה נוספת הם היו פותרים לך את הבעיה,כניראה שזה יקר בישבילם ולא כדאי להם להיתעסק בזה!

פורסם

עדכון:

לאחר ביקור בצ'מפיון לאחר קצת משא ומתן והעלאת על הטיעונים שהפורום כאן נתו לי חומר למחשבה הוחלט לאחר כמה בדיקות שהמצבר ברכב אכן לא היה תקין,והוא הוחלף בחדש.

בוצעו בדיקות פעילות לאלטרנטור והוא עובד מצויין.

ביצעו בדיקות זליגה ,כשהרכב כבוי ללא מערכת(פלוס ראשי של המגבר מנותק) והתוצאה:

0.04 כשהמתח התקין כשהרכב כבוי אמור להיות עד 0.06 לטענתם.

ביקשתי לחבר את הכבל פלוס של המגבר ואז חזרנו על הבדיקה והתוצאה:

0.176 כלומר המגבר ממשיך לקבל מתח למרות שהרכב כבוי לחלוטין.

שום נורה לא נדלקת במגבר והרדיו דיסק מנותק לחלוטין.

*האם צריכה של 0.176 היא נורמלית לרכב עם מגבר מותקן?

*יש דרך לבדוק אם מדובר בתקלה במגבר עצמו?

פורסם

המגבר של הרכב לא אמור לצרוך חשמל בכלל!

רק הרדיו דיסק אמור לצרוך זרם מיזערי של חזמל בשביל לשמור על הזיכרונות של התחנות וכיוונים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אז כרגע האופציה הכי הגיונית היא להחליף למגבר אחר לצורך הבדיקה ולראות אם יש זליגה?

כלומר תקלה במגבר שלי,וככה לשלול אופציה של חיווט,רדיו דיסק וכו.

פורסם

שמע - תחליף מגבר

אבל אולי גם כדאי שתשקול להחליף את הסמלון :roflmao::roflmao::roflmao::biggrin2:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מציע לך לבצע עוד בדיקה.

תנתק את המגבר מחיווט הפלוס ומחיווט הרימוט שלו.

תחבר לחיווט של הרימוט את ההדק החיובי של רב מודד ואת ההדק השלילי של הרב מודד תחבר לנקודת הארכה בגוף הרכב - תכבה את הרכב, תוציא את המפתח מהסוויטץ ותראה אם יש לך זליגה במקרה מהכבל של הרימוט.

אולי המגבר לא ממש אשם וזה משהו שזולג מהרדיודיסק שלך או מצמת החוטים שלו...

שווה בדיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...