Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח אם תשלח לי הצעות מחיר ל 15" פולו .16V

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

היי, שלום וחג שמח.

אפשרי בבקשה לקבל הצעה לפרטי (במידה וקיים כמובן)

מידה 16 TYPE M שחור מט.

הרכב הוא מגאן קופה, עדיין לא מדדתי את מרווח הברגים ככה שאין לי כל כך מושג כרגע מהו.

תודה מראש וחג שמח

פורסם

סיאט איביזה 2002 המידה של הגלגל זה 205/45/16 וזה 4 ברגים לא זוכר בדיוק את המידה אני חושב שזה 4X100 משהו כזה

אני רוצה בבקשה לראות את המבחר שיש לכם למידה הזאת

מאוד אהבתי את הג'אנט השני בתמונות מהמם ! יש אותו ?

פורסם

אבי לא תוכל לאשר כי אין במידה שלך - הכי גדול ברובר זה 16".

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אופל לדעת מידת הצמיגים החוקית לרכבך זה תהליך מאוד מאוד קל , אתה ניגש למכון טסטים קרוב לאזור מגוריך , ואתה מבקש בנימוס מהתחנה הראשונה (איפה שהם בודקים לך קוד מנוע ומנורות) שיבדוק לך על פי הקוד מנוע איזה מידות גלגלים אתה רשאי לשים על רכבך והוא בודק לך בתוכנה של המכוניות זה אוטו משהו אני שכחתי , בכל מקרה הוא מדפיס לך את הדף עם כל המידות גלגלים וצמיגים שאתה רשאי לשים על האוטו אתה שומר את זה עם המסמכים של הרכב וזה הכל אתה מסודר .

פורסם

הPD8 יכול להתאים לBMW E36 שנת 94?

אם כן אשמח להצאת מחיר לפרטי.

תודה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

שלום,

אפשר הצעת מחיר , 15 אינץ' 195/65 , גולף 6.

אם אפשר לקבל הצעת מחיר לתחליף מקורי ו LENSO .

תודה.

VW scirocco , 1.4 TSI

פורסם

יש במלאי תמיד חישוקים 17" 4-114.3

את הPD8 אין לנו לצערינו לBMW במלאי,

הצעות מחיר נשלחו בפרטי

המשך חג שמח

נתי

PIT-STOP

• תוכן חדש...