Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב שמתי לב שהאור בצד ימין מאיר יותר חזק ורחוק לעומת השמאלי .

הייתי היום אצל חשמלאי רכב הוא כיוון לי את הפנס הימני , לשמאלי לא היה לו זמן .

את הימני הוא כיוון ע"י הזזה של הגלגלת מעל הפנס - מה עושה הגלגלת הזו ? .

לגבי הפנס השמאלי - הוא אמר שיתכן שהנורה לא יושבת טוב , או שהנורה לא טובה , או שהקפיץ שמחזיק את הנורה לא במקום .

היום פירקתי את המצבר ע"מ להחליף נורה בצד שמאל - צד נהג , פירקתי את המצבר החלפתי את הנורה לחדשה של חברת פיליפס - הקפיץ שנועל את הנורה במקום - יושב כמו שצריך .

אך עדיין האור השמאלי מאיר קרוב יותר וחלש יותר מימני .

האם תזוזה של הגלגלת מעל הפנס תעזור ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תזוזה של אותה "גלגלת" כמו שקראת לה תשנה את זווית התאורה.

לא ברור לי למה פירקת מצבר בשביל להחליף נורה אבל מילא.

בהצלחה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

עידכון הפנס הקדמי הימני אכן היה זקוק לכיוון אורות - כוון במכון טסטים .

הפנס השמאלי הייתה לו בעיה , ואני אתר את הבעייה .

יש בתוך בפנס מעין חתיכת פלסטיק עגול קטן - שאמור להיכנס למגרעת ע"מ לקבע את הרפלקטו בתוך הפנס שלא יזוז .

אין לי מושג איך אך הפלסטיק אשר היה אמור לקבע את הרפלקטור היה משחורר - מה שגרם לרפלקטור להיות משוחרר לגמרי .

ע"מ להכניס בחזרה את הפלסטיק למגרעת - צריך המון אבל המון סבלנות ונחישות במטרה .

הפלסטיק לבסוף הוכנס למגרעת - הנורה הורכבה בחזרה . - גם הפנס הזה כמובן עבר כיוון אורות והכל בא על סיומו בשלום .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...