Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

307 2003 - מזגן לא נכבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי 307 עם בקרת אקלים(דיגיטלי ולא בוררים), ברגע שאני לוחץ על OFF המזגן לא נכבה עד הסוף אלא ממשיך להוציא אוויר בזרם ממש חלש, וכל זה לפי המצב שהיה לפני הכיבוי - אם הוא היה על חום אז ברגע שאני לוחץ OFF ממשיך לצאת אוויר חם בקצב חלש - וההיפך. אין בעיות נוספות עם המזגן.

בנוסף הלדים של הכפתורים לא נדלקים - לא נראה שהם נשרפו כי הם חזרו לעבוד לתקופה של שבוע ועכשיו שוב לא נדלקים.

יש למישהו כיוון?

פורסם

אני מניח שאתה מכבה את המערכת המיזוג, מדך הסירקוצליה נשאר על אויר חיצוני כברירת מחדל ואויר שמתחמם מחום תא המנוע חודר לתא הנוסעים.

מה קורה אם תעביר את בורר הסרקולציה למצב פנימי?

פורסם

גם אם אני מעביר לסירוקלציה פנימית אין שינוי, לפחות לא שינוי שאני מרגיש בו, מדובר במשב אוויר קל מאוד.

ובקשר לאוויר שמתחמם מהמנוע - אם המזגן היה על קירור לפני שכיביתי יצא אוויר בטפ' שבחוץ, ממש לא חם.

דרך אגב, היו 2 תגובות קודם,מישהו יודע לאן הם נעלמו?

• ספונסר פורום
פורסם

ב307,כמו בכל רכבי פז'ו סיטרואן יש מה שנקרא אוורור מאולץ,והמפוח הפנימי מסתובב תמיד,גם לאחר כיבוי מערכת החימום\מיזוג,לרוב זה לא מורגש בפתחי האיורור.

אורן

• תוכן חדש...