Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מאוד מה איכות הכיסאות.

במבצעים באייס/הום סנטר/שופרסל המחירים יורדים באיזור יום העצמאות לכ - 30-35 שקלים לכיסא. מדובר בכיסאות שלא מחזיקים יותר מידי זמן, וגם עד שהם מתפרקים הם מתבלים באופן שלא נוח לשבת עליהם.

עוד פרמטר חשבו הוא משקל היושבים. אם אתם בריאים, עד 80 ק"ג - 85 ק"ג הפשוטים יספיקו. מעבר לכך צפה להתפרקויות מיידיות.

כיסאות איכותיים עולים למעלה מ 100 שקלים ליחידה. (למעלה מ 100 אומר שיש גם ב 400). חפש בחנויות טיולים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הם מיועדים להפתח 10 יום בשנה מקסימום, אני לא צריך גרסאות יותר מידי נוחות העיקר שיהיה פרקטי ולא יקר.

אודי A4

דימה.

פורסם

אז הום-סנטר/אייס וכד'. המחיר הרגיל הוא באיזור 50 שקלים לכסא. זה יורד במבצעים עד איזור ה 30 ש"ח ליחידה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני כבר כ-3 שנים עם כיסא כזה שנקנה בהום סנטר, הכיסא הזה משמש אותי רק בים, ולמרות החלודה ברגליים הוא מתפקד מצויין כבר עשרות פעמים כולל אנשים של 100 קילו.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...