Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע אכיפה בחניות נכים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמרגיז אותי זה שצריך מבצע מיוחד כדי לאכוף את החוק. איפה היו השוטרים עד עכשיו?

למה צריך מבצע מיוחד כדי להעיף מבט על שמשה של רכב חונה?!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא אני יספר לך איפה היו השוטרים עד עכשיו.

בתחנת משטרה מסויימת באיזור המרכז, התקבלה הנחייה ברורה מקצין התנועה ביחד עם מי שאחראי על מתנדבי יחידת התנועה באותו מקום לא לתת דו"חות לחניות נכים במרכזים מסחריים.

לטענתם, אין זה מתפקיד המשטרה, והעירייה יכולה להתמודד עם זה יפה מאוד.

כרגיל, במשטרה לוקחים כל דבר לקיצוניות.

חבר שלי שהוא מתנדב המשיך לבצע אכיפה שמה וקיבל נזיפה על כך.

אני מסכים שמשטרת התנועה בעלת יתרון יחסי בעבירות אחרות, ואני גם מעדיף שהעירייה תאכוף את הדו"חות של חניית נכים וזאת מכיוון שאז הכסף בעצם חוזר אלי בתור תושב העיר בתשתיות וכו' ולא הולך לנסיעות של שר הבטחון לפריז או כל מיני שטויות אחרות.

אבל במשטרה כמו במשטרה הכל שחור או לבן, ואם אמרנו לא אז לא.

ועכשיו פתאום - אכיפה מיוחדת!

אני מתגורר בעיר שכל תושב יודע בה טוב מאוד מי באמת יעזור לך בשעת צרה שאינה פלילית - רק מוקד 106.

ביננו, מכיוון שלרובנו רוב הבעיות אינן פליליות (ילדים שעושים רעש וכו') אז מזמן כבר המוקד העירוני נהיה סמכות רצינית יותר.

יתרה מזאת, גם שיש אירוע פלילי, אתם תראו קודם כל את הפיקוח מגיעים וגם בכמויות גדולות יותר.

NTL -

אם את מוכיחה שאת הולכת להביא את סבתא להחזיר אות, לקחת אותה מרופא, לאסוף אותה, סבבה.

לגיטימי.

לא צריך לשחק אותה ראש קטן, את יודעת טוב מאוד למה התכוונתי.

אם את ביום שישי ב-2:00 בלילה יוצאת למסיבה בת"א, עם חברות וחונה בחניית נכה, אז אל תלכי לספר לשוטר שהסבתא מתקלטת באומן ואת עוזרת לה להרים ת'ציוד, טוב?

פורסם

מאותה הסיבה שגם בסופר עושים מבצע, להראות שיש תזוזה ושהם עושים משהו לטובת הציבור (הנכים במקרה הזה).

עכשיו כל האידיוטים יגידו כל הכבוד למשטרה, וככה הם יצדדו בעתיד גם אם במשטרה יחליטו שקמ"ש אחד מעל המותר זה סכנת נפשות שדורשת אכיפה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה יכול לקרוא לי אידיוט.

אבל אני אומר כל הכבוד למשטרה על הרבה דברים.

המשטרה עושה דברים ומזיזה דברים.

אבל לא מספיק. וגם אני לא מסכים עם כל דבר שהיא עושה.

ד"א, אתה סתם יוצר פרובוקציות, כי בכביש מהיר ההנחיה היא לאכוף רק 25 קמ"ש מעל המותר ובעיר 15.

הדו"חות של ה-250 ש"ח כמעט ואינם נרשמים יותר.

אז, גם שמה הבינו את זה.

ולא, אני לא טוען שלסוע 130 בכביש 1 זה מסוכן.

אבל אני יכול בוודאות להגיד לך שיש אנשים שאני לא שמח שהם נוהגים ב-130 (וגם כאלו שאני לא שמח שהם נוהגים בכלל לצורך העניין).

אתה הבאת כאן תגובה בעייתית שמראה שהכל שחור או לבן.

אם המשטרה עשתה משהו אחד טוב זה לא הופך אותה לקדושה.

המשטרה גם נלחמת המשפחות הפשע, אבל רצחו משפחה שלמה השבוע וכשחונה לי רכב בחנייה הפרטית שבטאבו הם חסרי אונים (וגם זה לא כ"כ באשמתם). אז מה?

שמגיע אומרים כל הכבוד, ושלא מגיע מבקרים.

לא מבקרים מראש.

פורסם

עניין המהירות רק היה דוגמה.

הפואנטה היא שהמשטרה כל פעם יוצאת באיזה מבצע להראות שהיא עושה משהו לטובת הציבור כדי לחזק את המעמד שלה בקרב הציבור. מי שמשתכנע ומאמין, לרוב אלה אותם אנשים שגם אם המשטרה תגיד שקמ"ש אחד מעל המותר זה סכנת חיים, הם יסכימו עם המשטרה.

המשטרה מזמן מתנהלת כמו עסק, מחפשים שם יחצנות ותרגילי שיווק כדי למכור לנו מוצר שאם להגיד את זה בעדינות, לא ממש עובד.

פעם בשנה שהם עושים מבצע אכיפה עם מטרה טובה באמת, זה לא מה שיכסה על שאר המבצעים המטופשים שלהם באותה השנה.

אני רוצה שיעשו מבצע שבועי לאכיפת נהגי משאיות עם מטען חורג וליקויי בטיחות, אני רוצה שיעשו מבצעי אכיפה בתור הערים על עברות רציניות באמת כמו אי עצירה בעצור, אני רוצה שיוציאו יותר ניידות לבדיקת אלכוהול בסופי שבוע במקום להוציא יותר ניידות עם לייזר, אניר וצה שיתקינו 300 מצלמות רמזור ו-100 מצלמות מהירות במקום מה שהיום

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לי לא הגיע בשום שלב בשירות שלי הוראה לא לרשום דו"חות על חניית נכה.

הבעיה היא אחרת, בתוך מתחמי הקניות אין כמעט אף תמרור שהוא חוקי.

מכיוון שמדובר בשטח פרטי, על הנהלת המקום (הקניון או הסופר וכו') על מנת לקבל רישוי לעסק, להקצות מספר מסויים של חניות לנכים.

בפועל מה שנעשה ע"י ההנהלות הוא להקצות את החניות, להתקין תמרורים אך הן לא מאשרות את התמרורים בועדת התמרור ולכן התמרור לא חוקי.

ולכן יצאה הוראה לא לרשום דו"חות חנייה בתוך מתחמים פרטיים ובצדק, אם התמרור לא חוקי, כל הדו"ח נופל בבית משפט.

אז הבעיה לא נוצרה בגלל המשטרה אבל הכי קל להתנפל על המשטרה כי זה במודה.

פורסם
זה לא צריך להיות כתוב.מדובר פה על עניין שנקרא התחשבות.

.

אותי עיניין הצד של החקיקה ולכן שאלתי.

התחשבות אינה קבילה בבית משפט אני מחפשת את החומר הכתוב ואת החוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

NTL -

אם את מוכיחה שאת הולכת להביא את סבתא להחזיר אות, לקחת אותה מרופא, לאסוף אותה, סבבה.

לגיטימי.

לא צריך לשחק אותה ראש קטן, את יודעת טוב מאוד למה התכוונתי.

אם את ביום שישי ב-2:00 בלילה יוצאת למסיבה בת"א, עם חברות וחונה בחניית נכה, אז אל תלכי לספר לשוטר שהסבתא מתקלטת באומן ואת עוזרת לה להרים ת'ציוד, טוב?

מי משחק אותה ראש קטן?

אפילו לא הייתי בדיוק מאז ההודעה הראשונה :shock:

בכל אופן,

ברוב המקרים אי אפשר להוכיח שהמלווה לא באמת בדרך לקחת את הנכה.

זה לא שאני יוצאת מהאוטו בדרך לקחת את סבתא ואז תופס אותי שוטר ואני אומרת לו, "אני בדיוק לוקחת את סבתא" והוא יגיד: "תביאי אותה עכשיו או שאני רושם דו"ח."

מה שכן, באמת בשעות הלילה באיזורי המסיבות, איפה שאין בית חולים או מוקד רפואי באיזור, זה יותר חשוד.

ועדיין, היו מקרים.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
עניין המהירות רק היה דוגמה.

הפואנטה היא שהמשטרה כל פעם יוצאת באיזה מבצע להראות שהיא עושה משהו לטובת הציבור כדי לחזק את המעמד שלה בקרב הציבור. מי שמשתכנע ומאמין, לרוב אלה אותם אנשים שגם אם המשטרה תגיד שקמ"ש אחד מעל המותר זה סכנת חיים, הם יסכימו עם המשטרה.

המשטרה מזמן מתנהלת כמו עסק, מחפשים שם יחצנות ותרגילי שיווק כדי למכור לנו מוצר שאם להגיד את זה בעדינות, לא ממש עובד.

פעם בשנה שהם עושים מבצע אכיפה עם מטרה טובה באמת, זה לא מה שיכסה על שאר המבצעים המטופשים שלהם באותה השנה.

אני רוצה שיעשו מבצע שבועי לאכיפת נהגי משאיות עם מטען חורג וליקויי בטיחות, אני רוצה שיעשו מבצעי אכיפה בתור הערים על עברות רציניות באמת כמו אי עצירה בעצור, אני רוצה שיוציאו יותר ניידות לבדיקת אלכוהול בסופי שבוע במקום להוציא יותר ניידות עם לייזר, אניר וצה שיתקינו 300 מצלמות רמזור ו-100 מצלמות מהירות במקום מה שהיום

אתה פשוט לא יודע מה אתה מדבר.

בסופי שבוע ובלילה אף אחד לא עושה לייזר, בטח שלא בתוך העיר, אולי בבינעירוני.

סופי שבוע חד וחלק כל ניידות התנועה מגוייסות לטובת מבצעי שכרות, כל סוף שבוע.

סע בכביש 1 על בסיס קבוע יש מקום אחרי שורש שנבדקים ליקויי בטיחות לכלל הרכבים ומשקל עודף למשאיות.

פורסם

צריך להעלות את הקנס למעל אלף שקל מהסיבה הפשוטה, האדם ימשיך לנהוג ככה וימשיך להחנות שמה, אבל אחריי פעמיים שהוא יקבל קנס של 1000 ומעלה הוא מאוד ירצה להחנות את הרכב בחנית הנכים אבל לא יעשה זאת כי הוא יודע שהוא יחטוף, וזאת הבעיה!

הוא לא יחנה כי הוא מפחד מהדוח ולא כי הוא מכבד את הנכים.

בנוגע למצב של נטלי, אני חושב שמין הסתם נטלי לא תחנה את הרכב שלה כאשר היא הולכת לקניות בסופר כאשר היא לבד בלי הסבתא משום שהיא עצמה יודעת כמה זה מעצבן לראות שהחנית נכים תפוסה, היא יכולה להחנות שמה אבל היא תעדיף "לוותר" למען הנכה שיגיע יותר מאוחר.

קובי

פורסם

בעוד חניה אסורה במקום השמור לנכה, גורמת אי נוחות קשה לפרט הנזקק לה, אבל אינה סיכון בטיחותי, משתוללת לה בנחת החניה הכפולה בנתיבי תחבורה סואנים במרכזים עירוניים. כאן כבר המדובר בסיכון בטיחותי חמור מאין כמוהו ובניגוד לעבירה בה דן רוב השירשור הזה, גם אין שום בעיה באכיפתה. די להסתובב בימי שישי ברחובות סוקולוב ואוסישקין ברמה"ש או פנקס בת"א בכדי לראות את גובה להבות החוצפה התהומית של כל מיני מטרונות בג'יפים שחייבות לעמוד מטר מהירקן ואין פוצה פה ומצפצף, לא שוטר, לא פקח ולא נעליים. נגזרת של החניה הכפולה, היא כמובן החניה על המדרכה, צמוד למקיאטו. מדובר בתופעה מחוצפת, חסרת התחשבות ומחשבה ומסוכנת מאין כמוה וכל שהשירשור הזה עוסק בו היא השאלה אם מי שמסיע את סבתו הנכה רשאי לעמוד במקום השמור לנכה גם כשהוא יורד למכולת בלעדיה.

פורסם

העניין של תויי חניה לנכים פרוץ לכל הרוחות.

האבסורד בכל הסיפור הזה שיש נהגים(אני מכיר כמה מהם), שמנצלים לטובתם האישית באופן ציני את הזכות שניתנה לקרוב משפחה שהוא נכה, בזמן שיש הרבה נכים שבאמת זקוקים לחניה שאותה אותם פרזיטים תופסים.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

רועי5,

נכון שזה לא תפקידך, אבל כאזרח טוב לא יקרה כלום אם תתקשר למשטרה/פיקוח עירוני ותתלונן על העבריינים.

tomyon,

מדוע אינך מתלונן על אלה שאתה יודע שמנצלים לרעה שימוש בתו ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קנסות נועדו לחנך את הציבור דרך הכיס. הבעיה מתחילה כאשר גובה הקנס לא מזיז לעבריין את הביצה. עבורי אלף שקלים קנס על דיבור בסלולרי בזמן נסיעה זו פשוט מכה איומה. לערס ב-BMW לא מגרד. התוצאה קנס לא אפקטיבי. לדעתי צריך לחלק קנסות ביחס לרמת הכנסה של העבריין. אדם פשוט ישלם אלף שקלים, עשיר ישלם פי חמש ויותר.

• תוכן חדש...