Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,בעיקרון התקציב הנוכחי שלי הוא 800 שקל אבל אם תציעו מגבר שכדאי להוסיף לו עוד מקסימום 200 שקל ושיתן ביצועים טובים יותר אז אני אוכל לשקול זאת.

מה בעצם אני מחפש?

אני מחפש מגבר עם 4 ערוצים שיוכל להחזיק לי סאב של JBL 300RMS ורמקולים קדמיים של אלפיין (הביצועים שלהם ממש טובים יחסית לרמקולים והם נשמעים הרבה יותר טוב מסטים רגילים של קומפוננטים).אם המגבר יוכל לסחוב עוד רמקולים אחוריים 6X9 של JBL באיזה חיבור בקומבינה אז אני בכלל אשמח לכך.(האחוריים שלי הם 70RMS אם זה משנה...).חשוב לי מאוד שהמגבר יהיה איכותי ובעל צלילים נקיים ולא מגבר "פוזה שכונתי" אך עם זאת עוצמת שמיעה ששווה את המחיר.כמו כן עיצוב חמוד לא יזיק :).

אממ ניראה לי שזהו סה"כ...אם אצטרך להוסיף עוד פרטים אעשה זאת בהתאם לבקשות החברים בפורום.אשמח לקבל עזרה וייעוץ.

כרגע אני מתלבט בין כמה מגברים שאין צורך שאציין את שמם בשלב זה...קודם אני אבדוק תגובות שלכם וניראה אם יש התאמה בדמיון שלנו :).תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!

פורסם

אמממ...לא כ"כ הבנתי אותך...למה אחוריים וסאב אפשר וקידמיים אי אפשר? אני מעדיף לחבר את הסאב והקדמיים מאשר האחוריים כיוון שהקידמיים חזקים יותר וזה בדוק במאה אחוז.

פורסם

אוקי...הבנתי מחבר שלי שאפשר לחבר בקומבינה את כולם...משהו כמו שתי ערוצים גישור לסאב ועוד שני ערוצים מפוצלים כלומר לחבר 4 חוטים למגבר על שני ערוצים שילכו לרמקולים.הוא אמר שזה אפשרי,אבל ידוע שלכל קומבינה יש כניראה מחיר...זה יכול להרוס משהו?

אשמח לקבל עוד הצעות למגברים...(דרך אגב המגבר הזה בכלל לא בתקציב המחיר המינימלי שלו זה 1200 ש"ח)

פורסם

חבר שלך התכוון לחבר את הקדמים ואחורים כדי שיירדו לשתי אום ואז תוכל לחבר אותם לממגבר( יציב בשתי אום) אבל ככה אתה מאבד הרבה אפשרויות כיוון ).

אם זה לא בתקציב אתה יכול לקנות יד שניה את המגבר הזה או 75.4 .

חדש קח את ה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712409

פורסם

דעות נוספות?

אני מאמין שרוב חברי הפורום מנוסים עם מערכות רציניות ועברו כמה וכמה מגברים סביב המחירים האלו כך שאני בטוח שיש לכם מה להציע :).

פורסם

כן בגלל זה היה לי התלבטות בינהם...מה בקשר למגברים של אינפיניטי? אם אני לא טועה זאת חברה בת של JBL ואני חושב שהם נחשבים למגברים בכמה לבלים יותר מג'י בי אל.תקנו אותי אם אני טועה.

• תוכן חדש...