Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קודם כל תודה רבה על העזרה

אני בחור צעיר בן 25 שמועניין לקנות רכב, בניגוד לרוב הגברים אני לא כזה מבין בתחום ולכן אני זקוק לעזרתכם

כלכלי:

כמו שאמרתי יש ברשותי תקציב לרכב 100.000-120.000 שקל

אני רוצה רכב בעל עלויות זולות ביטוח דלק טסטים אגרה וכמובן קילקולים או חס וחלילה לאחר תאונה

אני רוצה רכב בעל אחיזת כביש טובה בעל נסיעה נעימה ורגועה בלי יותר מידי תזוזות מכל מעמורה בכביש

רכב חזק שיוכל לסחוב בעליות כמו שצריך

חשוב מאוד שהרכב שיהיה יפה (בעל פוזה) מבפנים ומבחוץ

חשוב לציין שאני צריך. מכל מיני סיבות שהרכב יהיה חדש מהחברה ולא יד שניה

אני לא מאוניין ברכב בעל מנוע 2000 ומעלה אלה להפך

השמח לשמוע כמה שיותר הצעות.

תודה רבה למנהלי ומקימי האתר

בכבוד ובתודה מראש שחר

פורסם

הרכב מיועד לשנע משפחה או רק אותך?

הבא בחשבון שרכבים משפחתיים חדשים בטווח המחיר הזה, ברובם לא ממש חזקים (אם כי כולם כמובן "יסחבו בעלייה"). פוקוס או מזדה 3 יכולות לתת פתרון מצויין כרכב משפחתי.

לגבי רכב קטן, אני מבין מכך שלא ציינת גיר כי אתה מחפש אוטומט (מי שאוהב ידני בד"כ מציין זאת...) אבל יהיה מועיל אם תתייחס לכך. בכל מקרה יש הרבה מאוד אופציות סבירות לרכבים קטנים, גם אירופאיות (פיאט, צרפתיות, סקודה), גם קוריאניות (יונדאי, קיה) גם יפניות, יהיה מועיל אם תתן איזה כיוון לרכב שמוצא חן בעיניך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

פורד פוקוס בגרסת ההצ'בק ברמת הגימור הגבוהה תענה על כל הדרישות שציינת באופן הסולידי ביותר (ואתה נשמע כמו בחור סולידי מבחינת מכוניות).

היא אמנם לא מטוס, אבל אין היום רכב משפחתי מודרני שלא סוחב בעליות כמו שצריך. ואני מדגיש, כמו שצריך. כמו שכדאי זה כבר סיפור אחר...

• תוכן חדש...