Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המחשב היה זקוק לנקיון יסודי אז העברתי את כל מה שיש לי במחשב לכונן חיצוני. כאשר התקנתי WINDOWS חדש מחקתי את כל המחיצות לצורך סידור מחיצות חדשות לפי הצורך החדש. פה קלטתי שגם הכונן החיצוני הופיע שם וגם לו מחקתי את המחיצה . פה נעצר לי הלב, הייתי בשוק! כל החומר שהיה לי שם הלך לעולמו! :shock:

בקיצר, אחרי קצת חיפושים ברשת הבנתי שאפשר לשחזר .

האם באמת אפשר לשחזר הכל? האם אני צריך ליצור מחיצה חדשה ולפרמט בשביל זה?

אני חייב לשחזר את החומר הכונן.

מה עושים? איזו תוכנה באמת עובדת? :roll:

תודה.

פורסם

למה בכלל מחקת מחיצות במהלך ההתקנה? אם יש לך יותר ממחיצה אחת (ויש לך) אתה יכול לבחור בה,לפרמט רק אותה,ולהתקין מחדש. ככה שכל המידע בשאר המחיצות נשאר שלם.

חשוב שכרגע לא תתקין ותנסה כל מיני תוכנות,כי ככל שאתה יותר כותב ומוחק מידע,ככה קטנים הסיכויים לשחזר..

אם החומר ממש קריטי עבורך לדעתי אין מנוס מייעוץ של חברה חיצונית.

אופיר - שאיבד כמה עשרות גיגות של תמונות יקרות ערך ביותר שנה שעברה :(.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

Shit, no hebrew now. :evil:

The deleted files on the external drive.

I'm curently running EASEUS Data recovery pro .

1TB = 12 HOURS of reading the drive, and then restore the info.

If it won't work i'll try Active Undelete or GetDataBack

Thanks and see ya in 12 hours :shock:

פורסם
למה בכלל מחקת מחיצות במהלך ההתקנה? אם יש לך יותר ממחיצה אחת (ויש לך) אתה יכול לבחור בה,לפרמט רק אותה,ולהתקין מחדש. ככה שכל המידע בשאר המחיצות נשאר שלם.

חשוב שכרגע לא תתקין ותנסה כל מיני תוכנות,כי ככל שאתה יותר כותב ומוחק מידע,ככה קטנים הסיכויים לשחזר..

אם החומר ממש קריטי עבורך לדעתי אין מנוס מייעוץ של חברה חיצונית.

אופיר - שאיבד כמה עשרות גיגות של תמונות יקרות ערך ביותר שנה שעברה :(.

הייתי חייב למחוק את כל מחיצות, היה לי בלגן שלם עם התקנת הWUNDOWS הקודם, חלק בF וחלק בC.. סרט.

נסה את RECUVA החינמית והקטנטנה

http://www.piriform.com/recuva

זה לא עובד ככה. אתה צריך את התוכנה מותקנת על המחשב בשביל לשחזר את המידע שמחקת. לא אחרי שפירמטת את הכונן.

יש עדכון??

עדכון חלקי:

אחרי כ13 שעות של קריאת המידע על הכונן קיבלתי 2 ERRORS וראיתי את כל התיקיות שהיו לי שם.

הייתי חייב לזוז לעבודה ורק ניסיתי להחזיר כמה מהתמונות שהיו לי שם, התמונות שוחזרו ב100%. ( כמו קטנה בינתיים )

דרך אגב, עובד עם GetDataBack.

הים בלילה אחזור הביתה ואשאיר את המחשב לשחזר את כל. נראה מה יחזור. :)

• תוכן חדש...