Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג מגברים של 2 ערוצים כול אחד, וקומפוננט 3WAY

1. את המיד באס למגבר 1 ולא לחבר אותו לקרוס הפאסיבי של הקומפוננט ואת הטוויטר והמיד ראנג' למגבר השני דרך הקרוס הפאסיבי

או הצעה אחרת ?

יובל

פורסם

לצערי אני לא מצליח לפתוח את הקבצים של הPDF כדי לבדוק את זה,

איך אתה מחבר את הקומפוננט שלך ברכב ?

יובל

פורסם

תראה אם אתה רוצה לחבר את המיד באס למגבר בלי הקרוס הפאסיבי שלו אתה תצטרך מגבר שיכול לתחום את התדרים לשני הכיוונים בו זמנית, (גם hpf וגם lpf פר ערוץ) ולא בכל המגברים יש אופציה כזאת, על איזה קומפוננט 3 ווי מדובר, אם מותר לי לשאול?

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

תראה בזמנו חשבתי לעשות משהו עם הP9 אבל יצא לי מאוד יקר ליבא אותו מחו"ל ומכרתי אותו

אייל כמה אתה חושב יעלה לי להביא פרוססור בסגנון שלך של פיוניר או של אלפיין ?

ולדודו, 3WAY של DLS IRIDUM החדש עוד לא סגור עם נלך על ה 8.3" או על ה 6.3"

יובל

פורסם

אם ברשותך 2 מגברים 2 ערוצים כל אחד מומלץ להישאר עם הקרוסים הפאסיבים המקוריים של הסט מכיוון שהם מותאמים לסט תחבר לכל צד מגבר בבריג" כך תקבל הפרדה סטאריופונית טובה יותר ולא תצטרך לעבוד עם קרוסים אקטיבים Bp Hp Hp את המגברים תתחום ב Hp

פורסם

רעיון נחמד

אני שוקל להביא עכשיו מפרוססור,

יש הצעות למכשירים ?

חוץ מה ה P9 של פיוניר

יובל

פורסם

לגבי השארת הקרוס הפאסיבי למיד ולטוויטר, זה לא שזה מומלץ, זו פשוט עוד אפשרות.

חוץ מהP9 יש לך את האלפיין H700 והDQX של אודיוקונטרול (יש להם עוד כמה דגמים שאני לא זוכר בעל פה. כל אלו מתקדמים וטובים מהEPX. כמו כן אתה יכול לקנות קרוס אקטיבי אנאלוגי ולא דיגיטלי.

פורסם

ה EPX של רוקפורד פוסגייט הוא המתקדם ביותר מבחינה טכנולוגית מכיוןשאין אף פרוססור שיש בו Hp Lp Bp פרמטרי + אקולייזר 28 ערוצים + ליין דרייבר + כרטיס DSP לאוודיו קונטרול יש את 4Xeses או 6Xeses שיוכלו להתאים לך

פורסם

מוזר שאתה אומר שהוא המתקדם ביותר מבחינה טכנולוגית כאשר כמעט אף מתחרה לא משתמש בו (תשאל בפורומים אמריקאיים).

הH700 של אלפיין למשל כולל קרוס משוכלל בהרבה לסט שלושה ערוצים קדמי, אחורי וסאב. ניתן לבחור בו SLOPE בין 6-30DB וכמובן שזה כולל HP, BP, LP. כל חיתוך יכול להתבצע בנפרד לכל אלמנט (כלומר אתה יכול לחתוך את המידבאסים למשל בתדרים שונים או שאתה יכול לבחור שזה יעשה לכל זוג אלמנטים). הפיכת פאזה מהמכשיר עצמו לכל אלמנט. טיים קורקשיים לכל אלמנט. אקולייזר גרפי 31 ערוצים לכל אלמנט או לחילופין בחירה בפרמטרי. DTS ועוד.

בקיצור הוא מכשיר טוב בהרבה וכנ"ל הP9 של פיוניר שכולל בתוכו תכונות דומות. אם אתה לא מכיר מכשירים בשוק אז עדיף שלא תמליץ על מכשיר שנחות משמעותית מאחרים (לא שהוא רע, פשוט יש טובים יותר).

פורסם

אמת לא יצא לי אף פעם לחפש לעצמי פרוססור זה ככה שאני לא ממש זוכר דגמי,

מה שכן ראיתי את מכשיר שאייל ( הגיוני ? )

בניסין מקסימה

כמה יעלה להביא לארץ ? אלפיין או אדיו קונטרול ? ( :? אני אפילו לא חושב לחפש בארץ )

יובל

פורסם

חס שלום אני עצלן :D , סת אין לי זמן אני מסיים לבנות שלד של בנייה למיד ראנג'...

נראה אולי נקנה כבר איזה קרוס של AUDIO GOS וזהו :lol:

יובל

• תוכן חדש...