Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין רוקפורד 4004 לסרווין ויגה EXL400.4

המגבר יגביר הרץ אנרגי וסאב הרץ ES300.

רוקפורד 1100 ש"ח, סרווין ויגה 650 ש"ח.

שניהם חדשים כמובן!

מה עדיף מבין שניהם?

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

את הסרווין עוד לא יצא לי לשמוע

הרוקפורד פעם היה מצויין,היום בסיסי ופשוט

במחיר כזה הייתי הולך על הJBL 1004,סאונד חם עגול ונעים יותר מהנ"ל

במקרה שבוע שעבר שמעתי סט איכותי על מגבר של רוקפורד מסדרה גבוהה יותר - לא נשמע טוב בלשון המעטה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

איך ה JBL 75.4?

ותקנו אותי אם אני טועה אבל המגברים של JBL

יש להם יחס רעש לאות מאוד גבוהה..זה לא מפריע מבחינת סאונד?

תודה רבה!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

קודם כל יחס אות לרעש גבוה זה המצב הרצוי.

ככל שהנתון הזה יותר גבוה ככה אתה יודע שרצפת הרעש של המגבר הזה פחות רגישה וזה אומר שהמגבר מעביר פחות רעש והרבה יותר אות (סיגנל).

המגברים של סדרת הGTO מתאפיינים בהצהרות הספק מופרכות משום ששיטת המדידה לא משקפת שום דבר ריאלי.

לא סתם קוראים להם 75.4 בזמן שהיצרן מצהיר עליהם כ104 או 114 וואט לערוץ...

סה"כ מגברים שמתאפיינים בצליל טוב, נהדרים בתחום הבאס והמיד - בהירים מידי בתחום הגבוה.

לגבי סרווין אני ממש לא יודע.

פלאנט אודיו מאופיינים כמגברים טובים אבל אני מדבר על הסדרות שלהם שמיוצרות בעבודת יד או על הסדרות הגבוהות - נדמה לי VX או משהו כזה...

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,אני חולק עלייך בעניין שטיב של ה JBL מתאפיין בתחום המיד.

אצלי הוא היה מחובר למידבאסים והיה בור מורגש בתחום המיד - שחיברתי את המידבאסים

למגבר של פיניקס גולד פתאום חזר לי המיד.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

יכול להיות ואני לא אומר שלא - עם הJBL הספציפי הזה דווקא אין לי יותר מידי נסיון.

אבל יש לי JBLים אחרים ואני מעולם לא הרגשתי שם בעיה כזו, תמיד הבעיה היתה דווקא בתחום הגבוה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי מאיפה הבאת את השטות עם ההפסקים ?

אני מציע לך לבדוק לעומק, תגלה שהם מודדים לפי אותה תקינה שכל חברות המיינסטרים עובדות איתה. כלל הרוקפורד המדובר.

אני עבדתי תקופה ארוכה מאוד עם הJBL, ואני יכול להגיד לך שגם בצורה שהוא מגביר אלמנטים, בכל מה שלא תתיחס. הוא ממש ממש לא מרגיש כמו מגבר אוברייטד.

בעבר אפילו בוצע פה בדיקה בפורום (בין אם שנויה במחלוקת ובין אם לא)

שהוכיחה שהJBL עומד בהספקים שלו. ודווקא הרוקפורד 4004 נפל חזק מאוד.

אני חושב שה75.4 הוא מגבר מעולה למחיר,

לא מוצא מתחרים נורמאליים במחירים שלו.

פורסם

גורל,

אפילו לא דיברתי מילה אחת כאן על תמורה למחיר בנוגע לJBL - זה תחום שהם מצטיינים בו.

אחת הסיבות שJBL הם יצרן כל כך נמכר בעולם היא תמכור נכון לאורך הסדרות.

המגבר הזה דובר רבות בפורום - הוציאו אותה לשמצה מצד אחד והפכו אותו לאליל נוער מצד שני.

הוא עומד בהצהרות שלו מבחינת הספק אבל דובר על זה שבנתון הזה הוא גם מוציא אחוז עיוות שהוא במקרים מסויימים שמיע - לטענתם של משתמשי פורום אחרים לאורך הת'רדים כאן - אני לא יכול להעיד אם זה נכון או לא.

מה שאני יכול להעיד זה שהמגבר הזה מספק את הסחורה שלו אבל מעולם לא התלהבתי ממנו דווקא כמו שהתלהבתי מסדרות הCS של JBL או סדרת הGTQ הקודמת לGTO או סדרת הקאדט המאוד לא מוכרת כאן בארץ ומאוד חבל... ושלא לדבר על סדרת הפאוור שממש לא הייתי מתנגד למונובלוק שלהם אבל אין לי צורך בכזה מגבר.

תיקח אותי בפרופורציות הנכונות.

Pioneer TS-X150

פורסם

הכל תלוי..

הסדרות הנמוכות של הרוקפורדים היום הם סיניות לכל דבר והם לא נושאות את השם של רוקפורד בגאון, הם ממש ביזיוניות.

ה JBL המדובר הוא מגבר סביר ביחס למחיר שלו ומהווה מגבר כניסה טוב יותר מכל ה BOSS, סאונדסטורם, PYLE וחברים..

לשתי החברות יש סדרות גבוהות יותר טובות יותר אבל זה לא העניין כאן.

לפותח השרשור, אם מדובר בסדרה T החדשה ו/או A הישנה של רוקפורד אז היא עדיפה על הסדרה הספציפית של ה JBL ואם לא אז או שהיא לא בתקציב או שהיא קקה סיני..

מסתובב פה איזה SAX100.4 ביד שניה, תעשה עימו ועימך חסד - מגבר כניסה מעולה !

...CASKA for life

• תוכן חדש...