Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הקישור לכתבה: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3330522,00.html

השאלה שמעניינת אותי זה, כשהוא החליט להביא את האוטו לארץ, כאילו זה אחרי שהוא קיבל אישורים לכך?

או שכדרך התנהלות של חברות גדולות (בהמיות) - קודם נביא ושינסו לדבר איתנו.

שימו לב בכתבה רשום שחברה לישראל השקיע 100 מ' דולר ומש' עופר עוד 30 מ'.

עם אני מפרש את המציאות נכון.. זה אומר שממשלת ישראל (לא משנה באיזו קדנציה) סיבסדה ותסבסד עוד את הפרוייקט. ולא נראה לי שעל הסכומים שרשמתי כאן בונים יזמי בטר פלייס. 

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

שימו לב בכתבה רשום שחברה לישראל השקיע 100 מ' דולר ומש' עופר עוד 30 מ'.

אם אני מפרש את המציאות נכון.. זה אומר שממשלת ישראל (לא משנה באיזו קדנציה) סיבסדה ותסבסד עוד את הפרוייקט.

אתה לא מפרש נכון את המציאות.

החברה לישראל היא חברה ציבורית (חברה הנסחרת בבורסה, לא חברה בבעלות ממשלתית) ונמצאת בשליטה של משפחת עופר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...