Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת רקע: אבא שלי רוצה להתקין רדיו דיסק ברכב ששיפץ. וחשבתי על זה כהזדמנות לשדרג ולתת לו את שלי.

הנוכחי שלי הוא קנווד 431. הסיבה העיקרית לשדרוג (מעבר להזדמנות) היא שנמאס לי לצרוב דיסקים אז אני מחפש HU עם USB אחורי. בנוסף גם נמאס לי לראות רק את ה-8 תווים הראשונים של השיר, אז חשבתי על HU עם מסך Dot Matrix. אחרי שבדקתי קצת את מה שיש חשבתי על פיוניר 6050.

הבעיה היא הבורר של כל הפיונרים מהתקופה האחרונה, רציתי לדעת אם הוא נוח. כי עוד בעיה שיש לי עם הקנווד זה עם ג'ויסטיק המפגר. כאשר בוחרים ספריה צריך ללחוץ עליו פנימה ובגלל שלרכב שלי יש מתלים מאבן 50% מהזמן האצבע זזה כשלוחצים פנימה ונבחר ספריה אחרת.

תודה מראש.

-יגאל

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ה 6050 הוא בהחלט בחירה לא רעה,

מבחינת הממשק הוא ממש נוח והוא קורא מהר יחסית.

החסרון היחידי מבחינתי הוא שהמגעים של הפנל מתלכלכים במהירות וזה גורם לחוסר תקשורת בין הפנל להמוח.

מלבד זה מכשיר מעולה!

תהנה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

היה לי P6050 לא כל כך אהבתי את הצליל שלו, אני ממליץ לך בחום על קלריון 785 יש בחור בפורום שמוכר יד שניה, היה בשימוש חודשיים ב1000 ש"ח , או שתקנה חדש ב1350

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לי יש 6050 ואני מאוד רוצה ממנו

הוא מחובר לרמקולים המקוריים- של קלריון, ושומעים טוב

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רק דבר אחד הייתי רוצה שתבהירו לי, וזה די חשוב. איך השליטה, כלומר הגויסטיק, כי זה אחד הדברים שאני ממש שונא בקנווד שיש לי. כשלוחצים פנימה כדי לאשר, בחצי מהפעמים זה זז ואז יוצא שבחרתי משהו אחר.

העניין הזה ממש מטריד אותי. אני באמת לא מבין את כל הקטע הזה של פיוניר, מה רע בארבעת החצים של פעם?!

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יש שלט נוח מאוד,

וגם כפתור שליטה מרכזי, אבל הוא באמת נוח

אמרתי לך מה החסרונות של הדגם הנ"ל, מלבד זה הוא בהחלט HU טוב.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

עוד פעם אני יגיד קלריון 785 מכשיר ברמות הגבוהות , מתחרה ישיר של אלפיין 9887 ,880PRS

קרוס 3WAY אקטיבי מלא לשידרוג עתידי, USB ,AUX , רדיו ישראלי מכוייל , איכות צליל מהרמות הגבוהות ביותר, עיצוב (לטעמי) יפייפה, בנוסף אתה יכול לכוון את הצבע שיתאים לך לתאורה של הרכב.

כל הדברים שהזכרתי לעיל אין בפיוניר מלבד רדיו ישראלי וUSB (שדרך אגב אף פעם לא עובד והרבה מתלוננים ספציפית על המכשיר הזה).

חדש עולה 1350 , יד שניה אפשר להשיג ב900 איפה פה השיקול בכלל? (יש מישהו שמוכר בפורום)

את האלפיין 9855 שלי החלפתי בקלריון וזאת הייתה אחת הקניות הכי טובות ומשתלמות שהיו לי.

רק שתבין שהדגם האירופאי שזה אותו מכשיר בדיוק רק בסיומת 786 עולה 2200-2400, רק בגלל שיבואן רשמי משווק אותו.

את ה785 אתה מביא במחירים של חו"ל ואתה מקבל מכשירים ברמות הגבוהות ביותר.

הפיוניר גם מכשיר נחמד אבל מבחינת VALUE FOR MONEY הקלריון לוקח בגדול כמעט כל מכשיר בשוק.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יד שנייה פיוניר 880. ללא ספק המכשיר הטוב מבין אלו שהוצעו לך. ואני לא משוחד ( למרות שאני מוכר כזה..)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ניסיתי את הפיוניר 6000 ואת הקלריון 785, בסוף לקחתי את הפיוניר. הממשק של הקלריון, גם הפיזי וגם הגרפי על הפנים ברמות לא נורמליות, בנוסף בקושי אפשר לקרוא את המסך, וזה עוד היה בתוך החנות.

קניתי גם קומפוננט של מורל (פולס).

נקנה והותקן אצל אוטו'ס בצ'ק פוסט. השירות היה די טוב, בהחלט מעל לממוצע והמחיר בין הזולים יותר, ההתקנה לעומת זאת, קצת פחות, אבל יכול להיות שזה בגלל שאני פרפקציוניסט. היה צריך להגדיל את החור בדלת מ-6 ל-6.5, במקום אחר איפה שעשו את החורים של ה-6 פירקו את הפלסטיק של הדלת. פה הוא חתך את זה על המקום, את הקרוס הוא פשוט שם בדלת ולא חיבר אותו לכלום. זה נורמלי? או שהוא פשוט חיפף?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תעיף את הקרוס מהדלת, לעביר אותו לפנים הרכב, אצלי הם היו מתחת לשטיח.

הכי חשוב שהקרוס יהיה במקום רחוק מהשג ידים של מים (מכונות שטיפה וגשם למנהן..)

ומקווה שלא שבר לך כלום.

אגב אפשר לדעת כמה לקח לך הבחור על הכל?

יש מגבר?

בכל מקרה תהנה!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

מע' 1050 קומפוננט 400 התקנה 200

סה"כ 1650.

הוא גם לא חיבר את האורות חניה (בשביל הדיממר).

לא אין מגבר, אולי בעתיד.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...