Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת פרוייקט צהלי שאני עושה אני צריך להגביר אות RF בעוצמה של 4dbm לשתי רמות שונות שאוכל לברור בינהם.

האחת בסביבות 150mW והשניה בסביבות 4W תעזרו לי למצוא מגברים בבקשה אני משתגע כבר זה לא התחום שלי ואני לא מבין בזה.

תודהרבה רבה רבה!

פורסם

טוב, חברה..

אחרי מחקר קטן שעשיתי מצאתי 2 מגברים, עכשיו אמרתי אני אחבר ליציאות של שניהם סוויצ' ואליו אנטנה..

אז אני מחפש סוויץ' בטווח תדרים של 80-110 MHZ שיהיה אפשר להכניס לו בכניסות 20-22 dBm ובכניסה אחת

ובשניה 34-36dBm.. אז מצאתי אחד כזה או כמה השאלה אם זה מתאים מבחינה של ההספק הנמוך? לא תהיה בעיה עם ההספק הנמוך?

האם זה יתאים?

http://www.macom.com/DataSheets/MASW-007587.pdf

אם לא ואתם מכירים עוד חברות שאני אוכל לחפש בהן זה יעזור לי מאוד (חוץ RFMD,MINI CRICUTS,TI,ANALOG DEV,MITEQ, HITTITE)

תודה רבה..

ולגבי המנחה שלי, זה שאלה טובה, ככה זה שמישהו שם זין בצבא ואתה נשאר לבד..

• תוכן חדש...