Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב מגיע בתיבה שבנויה לפי הוראות יצרן בנפח המתאים לה

אני עובד עם HU מקורי של מזדה 3 כמו שכולנו יודעים אין יותר מידי כיוונים בHU הזה

ברצוני לדעת איך אני יוכל לגרום להביא את הבאס יותר לאמצע סלון הרכב

הכוונה שלי לשמוע את הבאס לא בעוצמה אלה שיתלווה למוזיקה (אני יודע שהסאב והמגבר חזקים אך מדוייקים)

אני לא מחפש עוצה (רעש) אני מחפש איכות אני יודע שקשה להוציא מHU המקורי איכות כל כך

אך עם הזמן אני יביא דאבל דין איכותי עדיין לא סגור של מה

כרגע יש לי ברכב סט קידמי של JL AUDIO XR

שאני נורא אוהב את אופי הסאונד שלו

השאלה שלי מה יכול לעזור לע להביא את הבאס יותר לתא הנוסעים?

פורסם

תתחדש ותהנה.

נסה לשחק בפאזה של הסאב, פעם כך ופעם כך. וכן בקרוס במגבר, בפילטר הLP נסה להעלות מעט יותר מאשר נק' החיתוך התחתונה של המידבאס שלך.

פורסם

Car hifi people cant seem to realize what the home hifi audience understands , the source is the most important thing . You cant get decent sq with a stock built in hu playing mp3's .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני יודע שHU זה אחד הדברים הכי חשובים במערכת אודיו לרכב

אבל כרגע לא נכנס לי בתקציב את הסאב והמגבר הזה הבתי מחבר באחלה מחיר

HU חדש יכנס לרכב ועל זה אני אבקש ייעוץ לגברי דאבל דין איכותי

ועד שאני ירצה לקנות את זה לא תיהיה לי בעיה של תקציב זה בטוח

תודה למגיבים

עומר.

פורסם

הדרך היחידה במקרה שלך (ובעצם בכל רכב נטול מערכת עם TC או כל טריק אחר) להביא את הבאס קדימה היא:

1. לבצע בידוד יסודי בדלתות הקדמיות + התקנה טובה של הוופרים.

2. הגברה חזקה ואיכותית לוופרים הקדמיים.

3. בדיקת פאזה, איך הוא נשמע יותר מקדימה, פאזה רגילה או הפוכה?

4. ביצוע כיוונים עדינים ע"מ להתאים את עוצמת הסאב עם הוופרים הקדמיים, במילים אחרות אתה כנראה תצטרך להחליש את הסאב כדי שהוא ישתלב טוב עם הרמקולים הקדמיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבידוד לוופרים התבצע ביום ההתקנה של המונו והסאב

בידוד רציני של 3 שכבות

הוופרים שיש לי כרגע נורא חזקים ויורדים ממש נמוך אך עדיין לא מספיק לי הבאס שלהם

תודה רבהה על התגובות

עומר

• תוכן חדש...