Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהלים סורי, אם הכותרת לא טובה נא לערוך ולא למחוק את האשכול.

אז ככה אבא שלי בעלים של טויוטה אוריס 2008 מיוני 07(שנתיים עם הרכב), הוא די מבסוט על הרכב למרות שלא אוהב את הגיר.

הוא רוצה בקרוב להחליף את הרכב, האופציה הכי מעניינת שאני ראיתי עבורו היא הגולף החדשה, הוא מאוד אהב את המראה שלה, והיא גרמניה איכותית ודגם חדיש שרק עכשיו יצא לדעתי אופציה מצויינת, אם אפשר אשמח לשמוע ממכם פרטים עליה, יתרונות, חסרונות וכו'..

התקציב עומד על 130+- לרכב חדש בלבד.

ועכשיו לנושא אחר מסיבות כאלו ואחרות כניראה שבעוד כמה חודשים אאלץ להחליף את הרכב שלי, איביזה קופרה 2008.

רוצה לעבור למשהו קצת יותר רגוע, וכניראה גם איכותי יותר.

3 אופציות מעניינות שחשבתי עליהם:

1. פולו החדשה בגירסא הבכירה בעלת המנוע 1.2 טורבו, למרות שנישמע לי קצת עגלה בעיקר שאני יורד מאוטו של 230+ כח סוס.

2. אודי A3 החדשה, כיד שניה שנתון 2008, מנוע 1.6 או 2.0 STRONIC, גם פה ה1.6 כניראה לא יבוא בחשבון, ה2.0FSI דווקא סוחב לא רע.

3. אלפא מיטו החדשה, אוטו מאוד יפה לטעמי, הייתי באולם התצוגה ומאוד התרשמתי ממנו לטובה, הפחד היחיד הוא איבוד הערך הקטלני של אלפא בארץ, רכב כל כך יפה, ביקורות לא רעות בכלל, מנוע חסכן בדלק ולמרות זאת נוסע יפה מאוד, אך עדיין מי יודע בכמה יהיה אפשר למכור אותה כשארצה?

אני אחד שמחליף רכבים גג כל שנה.

תודה רבה מראש וסליחה על החפירה, לילה טוב.

פורסם

ב130000ש"ח תוכלו לרכוש רק את הגולף עם המנוע1.6 החלש או שתלכו על הtsi 122 או שתלכו על משהו אחר.

לגביך אני הייתי לוקח a3 tfsi עם מנוע 200 כ"ס אפילו במחיר של ירידה במודל אחד או שניים.

פורסם

לאבא שלך - תריץ חיפוש בפורום. לך - פולו תגיע רק בינואר ותהיה חלשה מדי עבורך. מיטו היא אופציה טובה ומכיוון שאתה מחליף רכבים כל שנה בוודאי לא תאבד יותר מדי בירידת ערך, ביחס לרוב המכוניות האחרות באותו סדר גודל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...