Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אמור להחליף את הג'טה באיזה אופן?

הבנתי שיש גולף והבנתי שהג'טה היא הסדאן של הגולף וגם האסטייט, אז למה עכשיו גולף אסטייט?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

"יחסית לשאר מכוניות הסטיישן". תגידו, מה יש לכם ממכוניות סטיישן ? כאילו זה הדבר הכי זוועתי שיוצר עלי אדמות !

car_photo_211841_7.jpg

vauxhall_astra_estate_sri_rear.jpg

2007-alfa-159-sportwagon-24_460x0w.jpg

424325124_618aa5abf8.jpg

1AudiRS6DriveR34.jpg

אני יכול לחשוב על עוד הרבה רכבי סטיישן שהם גם יפים וגם שימושיים בהרבה מכל הסדאנים וההטצ'בקים למיניהם. מי שלא התנסה בעצמו ברכב סטיישן לא יכול בכלל לדבר על עיצוב הסטיישנים, שהוא פשוט גאוני לרוב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ידעתי שיצוץ פה מישהו עם תמונות של RS וטורינג.

אז לא, אני לא מתכוון לסטיישנים האלו.

שנית, אתה מוכן להסביר לי מדוע נאסר עליי לדבר על עיצוב של רכב סטיישן אם לא נסעתי על אחד כזה?

יש איזשהו פרט חיצוני שנגלה לעיניי בצורת קסם לאחר שאני לוחץ על דוושת הגז?

פורסם

לא, דווקא לא זאת הייתה הכוונה שלי.

אנשים מזלזלים בסטיישנים בגלל העיצוב שלהם, אבל לא מבינים עד כמה העיצוב שלהם גאוני. אז נכון, לעתים יש מגלבות שונות וחברות הרכב צריכות לגרוע מהיופי של הרכב לטובת פונקציה כזו או אחרת, אבל אסור לזלזל בעיצוב של הסטיישן. זה פשוט לא נכון לזלזל.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא זלזלתי בעיצוב של הסטיישנים.

פשוט רובם (שוב - לא הRS ושות') לא לטעמי.

לא יודע אם העיצוב שלהם נקרא גאוני או לא.. את התואר הזה הייתי מעניק למכוניות אחרות :roll:

ובכל מקרה סטיישן לדעתי היא מכונית מאוד שימושית ונוחה, אני לא מבין למה אין שימוש רחב שלה פה בארץ.. אני בהחלט אקנה סטיישן בעתיד הרחוק :wink:

פורסם

גאוני לא מחבינת קווי מתאר ועיצוב, אלא תכנון העיצוב, איפה יהיה כל דבר, איך יראה כל דבר, באיזה גודל יהיה כל דבר, והכל טובת שימושיות ונוחות הגישה לתא המטען. לדעתי זה מתאים לתואר עיצוב גאוני :wink:

• תוכן חדש...