Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה השלט "במבחן" שתלוי על רכבים מתחת למס' רישוי?

naorco1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

שאלה שמסקרנת אותי זמן רב, ישנם המון רכבים שבתחתית הרכב תלוי מין שלט לבן עם כיתוב אדום "במבחן XXX" כשאר ה- XXX מסמל מספר כלשהו.

שמתי לב שסוג הרכבים אינו קבוע; רכבים חדשים, משאיות, אופנועים רכבי יוקרה ועוד..

יש למישהו מושג?

תודה

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערוך חיפוש.

בגדול יכול לשמש למספר מטרות: שינוע רכבים ללא טסט למטרת שיפוץ ותיקון, רכבים מיובאים חדשים ועוד.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה ישנו ביטוח גולבלי לכל רכב שרשום בספר העבודה.

כעיקרון ביטוח החובה שיש לך (או לכל רכב אחר) לא כולל בתוכו סעיף בחינה.

השלט הזה מאפשר לבעל המוסך לנסוע בכל רכב בכל מצב שהוא תוך שהוא לוקח על עצמו את האחריות על תקינותו (במצב של רכב ללא טסט) ולוקח על עצמו את נושא הביטוח (במידה והוא מתכוון לבצע בדיקות שבמידה ויקרה מקרה ביטוחי לא יהיה כיסוי.

אני מכיר הרבה בעלי מוסכים שברכב השירות שלהם בד"כ טנדר אין טסט ואין ביטוח ותלוי עליו כל הזמן שלט "במבחן".

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהה ז"א נניח אני מביא רכב למוסך, בעל המוסך רוצה לנסוע ברכב ע"מ לבדוק את חומרת המצב / איכות הטיפול הוא תולה את השלט ובכך הוא לוקח אחריות על עצמו?

נשמע קצת טפשי ולא מדויק כי אני לא בטוח שזה כזה חוקי אחרת כל אחד היה עושה את זה ולוקח אחריות על מעשיו, ומה יקרה בזמן חס ושלום של תאונה שאדם נפגע עדיין המדינה תישאר שקטה במצב ותגיד "תטפל בעניין בכוחות עצמך"?

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

שלט הבמבחן משוייך לאדם/חברה כלשהי.

במידה והרכב צולם, הדו"ח אמור להגיע לבעל השלט.

השאלה היא האם המצלמה קולטת את הספרות בשלט הזה?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...