Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו

מישהו יודע מהם ההבדלים בין הרמות השונות (לפרטי פרטים) בהונדה CRV שנמכרה בשנת 2000?

מישהו יודע על מקום טוב לקבל פירוט של אפשרויות של תוספות שהוצעו לרכב (שמציעים עדיין לרכב הנ"ל?)

 

חוץ מזה...

קניתי אותו היום... שנת 2000 (עלה לכביש ביוני 2000) עם 27725 ק"מ על השעון!!! מדהים... רכב במצב מעולה... צריך לעשות לו טיפול (עבר לפני יומיים הזמן)

שלדה במצב מעולה (היה בכלל צריך לבדוק?) עם ממש שריטונות קטנות על מכסה מנוע, כנראה ממשהו ששמו עליו.

נסיעה נוחה מאוד (יחסית לב.מ.וו ולוולבו), כוח לא חסר, למרות שלא ממש מטוס...

צריכת דלק עוד נראה... טיפולים גם כן נראה בקרוב.

כמו כן. מישהו יודע אם אפשר איכשהו להחליף את ההנעה ברכב כך שתהיה 4X4 קבועה או שמא תהיה 4X2 או 4X4 ע"י לחיצת כפתור במקום המערכת שקיימת כיום? (2X4 כאשר האחוריים משתלבים כאשר הקדמיים מאבדים אחיזה, לא המערכת הכי טובה שבנמצא)

מישהו יודע עלויות של גלגלי סגסוגת של הרכב הנ"ל? (הדגם של החמש צלעות כפולות או משהו כזה, ולא הזה שיחסית סגור ולא רואים כלום בפנים (זה מה שיש כרגע)).

אין עדיין תמונות, הדיגיטלית אצל חבר.. אבל יהיו כבר בשבוע הבא כשיחזור הנ"ל מהצבא שלו...

מחר הולך לבדוק קצת את הנעת ה4X4 בשלג (טיול סופ"ש לחרמון) ונחזור עם קצת התרשמויות/יתרונות/חסרונות של הרכב לכל מי שמעוניין...

להתראות לבנתיים...

רמי

______________________________________

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

תתחדש!

 

בכל מקרה, אני לא יכול שלא להעלות את השאלה : איך מקליאו ספורט החלטת בסוף ללכת על ג'יפון?

 

אגב, איך אתה יכול לומר בפה מלא " השלדה במצב מצויין" בלי שלקחת את הרכב לבדיקה (כך משתמע מדבריך)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה לכל המברכים אותי לרגל הרכב החדש...

לאחר נסיעת סופ"ש לצפון ולחרמון הנני חושש כי הנני מתאהב ברכב... (לא האמנתי שיגיע הרגע שאגיד כזה דבר על רכב לא ספורטיבי!)

 

לאייל:

הבחירה ברכב הייתה כתוצאה מאילוץ של אבי שלא היה מוכן בכלל לשמוע "רנו קליאו ספורט" (או בכלל רכב ספורטיבי באמת... הסתפק רק ברכבים שנראים בכאילו ספורטיביים כמו 307 XSI או יונדאי קופה (החדשות) או מאזדה 3 האצ'בק).

והCRV הייתה של לקוח שלו מהעבודה (צפונבון מצפון תל-אביב שנוסע בעיקר על קטנוע)

 

אז ככה להערות שלי על הרכב:

מנוע: חזק, כבר מסל"ד נמוך, יש דחף, יש חוזק, קצת רועש מדי בסל"ד גבוה (מעל 4,000)

יותר חזק ממה שציפיתי. לא התבייש לעקוף את זוללי הסולר הגדולים (פאג'רו, טרנו, טרופר וכולי)

גיר: החלפה מהירה ויעילה, גיר לטעמי קצת קצר מדי (לג'יפ זה נורמלי)... וקצת עיצבן אותי הקטע של הידית הילוכים שיוצאת מההגה בסגנון אמריקאי עתיק...

מרכב: מבחוץ קטן/קומפקטי מבפנים פנינה! פשוט מדהים, כל כך הרבה מרחב ושימושיות ברחב לא כל כך גדול! איך הם עשו את זה?... רעשי רוח וחוץ כמעט ולא נשמעים עד ל-120 קמ"ש... יפה מאוד. ראוי לציין לשבח את המראות הגדולות והמאוד נוחות לשימוש של הרכב.

מראה מרכזית מעט קטנה מדי, ראות לאחור מעט לוקה בחסר (ג'יפ, מה לעשות)

חיסרון מעט בכייני מדי, הוא שהגג שמש מעט אחורה מדי במרכב, לא אמור להיות מיועד רק ליושבים מאחור... מרחב ראש מצויין לכל היושבים ברכב.

ניצול דלק: ליטר דלק בממוצע ל10 קילומטר, לנסיעה רגועה עד בינונית ש-85% בינעירונית והשאר רק בשטח.

נסיעה: אחיזה מעולה של הרכב על הכביש, נוחות מדהימה של הרכב גם על הכביש וגם על השבילים! פשוט מפנק... זה מדהים. אין התנודדות יתר של המרכב בסיבובים! יתרון גדול מבחינתי

הגה: הגה מדויק, שהבעיה העיקרית שלו זה לחימת הגה די נוכחת בעת מתן גז בסיבוב....

הנעה: קדמית (לא משהו, יאחחחח!) עם שילוב לגלגלים אחוריים כשהקדמיים מאבדים אחיזה... במה שבדקתי עבד לא רע למרות שהייתה השעייה קטנה עד לכניסת האחוריים לפעולה, יכול לגרום לתקיעה בשטח קשה/בוצי/חלקלק. בדיקתי הייתה בשטח קל יחסית עם מעט קטעים בינוניים. (הירדן ההררי למי מכם שמכיר)

הנאה: מדהימה, הרבה הרבה הרבה יותר ממה שציפיתי! שווה בטרוף!

 

כמה שאלות:

מותקן ברכב קודן (זה הדבר הזה שלוחצים על הקוד כאשר נכנסים לרכב (ממוקם ליד ההגה))

כאשר הרכב מותנע ואני מכבה אותו ומנסה להתניע מחדש, אין התנעה, צריך ללחוץ על השלט (לנעול את הרכב), ללחוץ שוב פעם על השלט (לפתוח את הרכב), להכניס את הקוד ואז להתניע שוב פעם. האם זה תקין?

לפעמים כשאני נועל/פותח את הרכב, במקום ציפצוף/שתיים (בהתאמה או שהפוך :)) ישנם 3-4-5 ציפצופים.. לא הבנתי למה... מישהו?

מישהו יודע הבדלים בין הרמות של הרכב?

לפי הבנתי על שיטת ההנעה של הרכב, ההנעה קידמית ואז האחוריים משתלבים כשהקדמיים מאבדים אחיזה, האם זה מופעל ע"י מחשב או שמא מכנית? האם אפשר לתכנת את המחשב הזה להנעה אחורית קבועה (או התווספות של הקדמיים כאשר האחוריים מאבדים אחיזה) וגם בלחיצת כפתור או משהו כזה להנעה כפולה קבועה? האם זה בכלל אפשרי? איפה אפשר לברר כזה דבר?

האם שווה/מומלץ/כדאי להתקין פילטר אוויר לשיפור הנשימה של המנוע? האם זה לא עלול לגרום לכניסה מואצת של חלקיקים מזיקים למנוע בגלל סינון פחות יעיל? האם יהיה בכלל הבדל (בנתיים לא מתוכנן שינוי של שאר חלקים ברכב (או בפליטה של הרכב))

______________________________________

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

מישהו מכיר מקום טוב שמוכר חלקים/חלפים (כמה שיותר זול יותר טוב כמובן) לרכבים כמו טלסקופים לדלתות (צריך להחליף טלסקופ של דלת תא המטען ב CRV) ועוד כל מיני שטויות בשאר הרכבים.

הייתי מעדיף לקנות ולהחליף דברים כאלה בעצמי מאשר במוסך מורשה גם בגלל מחירים וגם בגלל שהייתי רוצה להכיר את הרכב יותר טוב ואין דרך יותר טובה מאשר לעבוד עליו קצת..

______________________________________

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

מצמד ויסקוזי בין הקדמיים לאחוריים, דיפרנציאל עם מצמד שבתוכו נוזל כלשהו כשהפרש המהירויות בין הקדמיים לאחוריים עולה המצמד מתחיל להצמיד.

×
×
  • תוכן חדש...