Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין המגברים הבאים, שקיבלתי המלצות עליהם, לא ממש יודע בוודאות מהמתאים, ואשמח גם להצעות נוספות.

-Rockford p4004

-Hertz ep4

-Mac audio z4200

*אני לא יודע עם המגברים מתאימים לי מבחינת ההתנגדות, כתוב בכל מגבר הנתונים שלו וגם ברכיבים שלי, אבל אני לא מבין ובזה ולא יודע אם זה מתאים - אשמח שתעזרו לי בנושא.

הרכיבים שלי:

hertz energy esk165

hertz es300

פורסם

הZ4200 כבר לא נמכר,במקומו יצאה סדרה חדשה ZX תוכל לבדוק אותה.

גם לי יש סט אנרג'י שמוגבר על ידי Phoenix Gold Octane R8.0:4,

אם תשקול את האפשרות הזאת אתה יכול לשמוע אותו באחד המפגשים.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

מק אודיו עוצמתי + לא איכותי בעליל.

הרץ איכותי + חלש (יחסית)

רוקפורד משלב את ה פלוסים של שני קודמוי, והוא גם אנדררייטד, כלומר מוציא בפועל יותר ממה שמוצהר (RMS).

פורסם

הרוקפורד P4004 מגבר זוועתי במיוחד

יש משהו מוזר בצליל שלו, בכל הסטאפים ששמעתי אותו,

הגבוהים היו פשוט סיוט.

מה התקציב למגבר ? אולי יש עוד אופציות שלא חשבת עליהם ? .

פורסם

האמת שכמו שאתם אומרים הבנתי כבר שההרץ חלש ואיכותי, המק עוצמתי ולא איכותי

והבנתי שהרוקפורד הוא מדבר טוב מאוד יחסית? רק שעתיד חידש לי משהו?

מה אתם אומרים?

פורסם

מה עם הרוקפורד P450.4?! מגביר אצל אחי 2 סטים מעולים וחזקים, ומבחינת עוצמה של הרמקולים במוזיקה (לא באס מהמידבאסים) זו המערכת הכי חזקה ששמעתי עד היום. גם הסאונד מעולה (לטעמי כמובן). ממליץ על המגבר הזה בחום (ועד היום, מזה כשנתיים+ הוא לא עשה בעיות טפו טפו טפו 555 :wink:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומכאר, תודה על התגובה, האם ע"פ הנתונים הוא מתאים?

והאם מבחינת ההתנגדות הוא מתאים? שאני לא יקנה סתם...

המגבר:

- RMS 75W *4 בחיבור 2ohms

- RMS 150W *4 בחיבור 4ohms

הקומפוננט:

"התנגדות כללית 4 אוהם" - (הקומפוננט 100RMS צריך.)

הסאב:

"התנגדות כללית 4 אוהם" - (הסאב 350RMS צריך.)

-----------------------

שאלה מעניינת:

האם המגבר Hertz Ep4 יותר מתאים?

ככה שכל הרכיבים יהיו הרץ.

Hertz EP4 Amplifier:

4 x 60W 4Ω

4 x 95W 2Ω

2 x 60W 4Ω + 1 x 190W 4Ω

2 x 95W 2Ω + 1 x 190W 4Ω

2 x 190W 4Ω

-----------------------

פורסם

המגבר הוא אנדרייטד(מהתעודה שצורפה למגבר). בגישור ב-4 אוהם הוא מוצהר 225WRMS. את הסט הוא יגביר ללא כל בעיה. את הסאב, צריך לראות ולנסות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...