Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה בטוח לנסוע בכביש 90

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי ועדיין נוסע בכביש הזה לעיתים פעמיים בשבוע לטבריה.

ביום הכביש נעים לנהיגה, ריק כמעט לחלוטין עם נוף ומרחבים.

וגם עם הרבה ניידות.

בלילה זה כבר שונה. אין תאורה בכלל, חשוך מאד והרבה פיתולים. נהיגה של למעלה משעה מעייפת מאד את העיניים בגלל התאורה הצרה של הרכב.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי דעתי, לא. תחומי הרשות אינם בגדר "שטח ישראלי", למעט שטחים בשליטה ישראלית מלאה (כל יישובי ש"י - מעלה אדומים ושות', גוש עציון ושות') שם הביטוח כן תקף. (אם תיסע לכיוון תל ציון דרך פסגת זאב, ותפנה שמאלה (רמאללה/קלנדיה) הביטוח, החל מהס"מ הראשון לא תקף.)

ומה נתן לך את ההרגשה שכביש 90 הוא בתחומי הרשות ?

עד כמה שידוע לי שום קטע ממנו מעולם לא היה בתחומי הרשות לא כB ולא A , כלו היה לאורך כל השנים מ67 בשליטה ישראלית מלאה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בלילה זה כבר שונה. אין תאורה בכלל, חשוך מאד והרבה פיתולים. נהיגה של למעלה משעה מעייפת מאד את העיניים בגלל התאורה הצרה של הרכב.

נכון, אבל בלילה אפשר לתת בגז :twisted: ואז משך הנסיעה מתקצר פלאים.

במשך היום - זהירות על הרישיון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני שירתתי 3 שנים במחסום אחרי הבקעה לכיוון ירושלים...ולא שמעתי דיווחים על נהגים שקרה להם משהו

הכביש הזה כלל לא מסוכן ואחרי מחסום הבקעה יש קטע כביש חדש שהוא באמת מצויין.

נסעתי כמה פעמים דרך כביש הבקעה...כולל ביקור של אחי הגדול ששירת בבקעות.

גם מי שנוסע מירושלים לים המלח עובר בכביש הזה עד צומת אלמוג וכלל לא מחשיבים אותו מסוכן

יש גם שני קוים שנוסעים מירושלים בכביש הבקעה (961 לבית שאן ו-966 לקצרין) והם לא ממוגני ירי (961 עד לפני שנתיים היה ממוגן).

לגבי ביטוח בשטחי הרשות הפלסטינאית, הביטוח תקף גם בשטחי C ו-B, אבל לא בשטחי A.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפי דעתי, לא. תחומי הרשות אינם בגדר "שטח ישראלי", למעט שטחים בשליטה ישראלית מלאה (כל יישובי ש"י - מעלה אדומים ושות', גוש עציון ושות') שם הביטוח כן תקף. (אם תיסע לכיוון תל ציון דרך פסגת זאב, ותפנה שמאלה (רמאללה/קלנדיה) הביטוח, החל מהס"מ הראשון לא תקף.)

הביטוח המקיף תופס בכבישים האלה?

אני שירתתי 3 שנים במחסום אחרי הבקעה לכיוון ירושלים...ולא שמעתי דיווחים על נהגים שקרה להם משהו

הכביש הזה כלל לא מסוכן ואחרי מחסום הבקעה יש קטע כביש חדש שהוא באמת מצויין.

נסעתי כמה פעמים דרך כביש הבקעה...כולל ביקור של אחי הגדול ששירת בבקעות.

גם מי שנוסע מירושלים לים המלח עובר בכביש הזה עד צומת אלמוג וכלל לא מחשיבים אותו מסוכן

יש גם שני קוים שנוסעים מירושלים בכביש הבקעה (961 לבית שאן ו-966 לקצרין) והם לא ממוגני ירי (961 עד לפני שנתיים היה ממוגן).

לגבי ביטוח בשטחי הרשות הפלסטינאית, הביטוח תקף גם בשטחי C ו-B, אבל לא בשטחי A.

+

איציק - סו"ס מישהו מגיב מידיעה.

כביש 90 הוא הארוך ביותר במדינה. בחלק בו הוא עובר בבקעה מדובר על איזור C = שליטה מלאה ישראלית, הביטוח תקף, ויש ניידות של שוטרים בכל חור.

אני נוסע שם מדי יום.

לגבי האם זה מקצר לך או לא, אין לי את הידע.

פורסם
נכון, אבל בלילה אפשר לתת בגז :twisted: ואז משך הנסיעה מתקצר פלאים.

במשך היום - זהירות על הרישיון.

לא טוב לתת בגז בלילה כי כל חיות הבר חוצות בדרכן למקורות שתיה ולינה.

פורסם

אני לא מאמין שאנשים מפחדים לנסוע בכביש הארוך ביותר במדינה עקב הפחד שחלילה יזרקו עליהם אבנים?!

ראבק זאת המדינה שלנו, עוד מעט אנשים יפחדו לנסוע לשדה התעופה כי זה עובר בלוד.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

יש תנועה ערה של כוחות הבטחון,סיורים קבועים בצידי הכביש והכפר שבו תעבור,אעוג'ה, כפר קטן ולוקח דקה לחצות אותו.

מה שכן אמור לגרום לך חשש זה הכביש עצמו,כביש מסוכן מאוד למי שלא מכיר עם סיבובים ושיפועים מפתיעים.

בזמן השירות שלי הייתי עד להמון תאונות מחרידות שם אז אם אתה לא עייף ומרוכז,ואם נוף מדברי עושה לך את זה,לך על זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני גר באזור, ומהקריאה של האשכול הזה לא יכלתי להיות יותר נדהם כרגע.

בחיי איזו שאלה מטומטמת "האם הביטוח המקיף תופס בכביש הזה"?

איפה אתם חיים? עם שלא יודע את גבולות ארצו ?!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אני חטפתי שם דו"ח עם 8 נקודות על מהירות, מניידת עם דבורה, המוצבת בדרך קבע כעשרה קילומטר צפונית ממקום הפיגוע.

• 5 שנים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...