Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חבריי הפורום

שמי שמעון ויש לי קליאו RSI שנת 94. בזמן האחרון אני שומע שיש לי בריחה/כניסה של אוויר לתוך מערכת של הפילטר אוויר דרך הצינור שמוביל את האוויר מהפילטר אל המנוע. אז חשבתי כבר להחליפו בצנרת נירוסטה או כל צנרת אחרת שמתאימה.

רציתי לשאול איפה אני יכול לקנות/להזמין צנרת לפילטר אוויר של SIMOTA שמותקן אצלי?

אני צריך את כל הצנרת שכוללת כבר את כל החיבורים ואת המתאמים לפילטר עצמו ומנוע צעדים, כך שאני אוכל להתקין אותו בזווית הרצויה מבלי שיקבל את האוויר החם שנכנס אל הפילטר מהמאוורר של הרכב

תודה מראש

מנשירוב שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

רצוי לציין כי אני גר בלוד

לכן מקומות או אנשים במרכז הארץ יתקבלו בברכה

בתודה מראש

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

ללא תמונות יהיה לנו קשה לעזור לך.

אני רק אציין שנירוסטה זהו לא חומר כ"כ טוב להשתמש בו בתוך התא מנוע מכיוון שהוא מתחמם.

סביבת המנוע חמה הרבה יותר מהאוויר בחוץ (לכן אתה שואב אוויר מבחוץ ולא מתוך המנוע) ולכן על הצינור שמעביר את האוויר היות מחומר מבודד כדי שיעזור להעביר את האוויר לתוך המנוע תוך שמירה מקסימלית על טמפרטורת האוויר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סליחה על היעדר התגובה מצידי

המחשב שלי שבק חיים ולקח לי קצת זמן עד שהצלחתי להחייותו

אני מצרף תמונה כאן של קליאו RSI כמו שלי עם פילטר אוויר

אני מחפש להחליף את החלק שעטוף בצהוב שמחבר בין המצערת לבין הפילטר אוויר הפתוח

בבניית צנרת מברזל במקומו או משהו אחר שיהיה אטום ואפקטיבי באותה מידה

אצלי ברכב יש את המקורי אבל יש בו קרע בצד של המצערת, הוא לא מתחבר כמו שצריך ונכנס משם אוויר.

בתודה מראש

שמעון

rsi_engine_2.jpg

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...