Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

אני מעוניין לקנות מחשב ibook ראיתי בארץ את המחירים :shock: והם די גבוהים לעומת usa.

האם יש אתר כול שהוא מארצות הברית שניתן להזמין אצלו מחשב כזה שהוא שולח ארצה?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

למה לקנות אייבוק אם יורשה לי לשאול?

אלו מחשבים מיושנים למדי , קח בחשבון שמחשב בן מעל 3 שנים יהיה חייב סוללה חדשה.

(למי שלא מבין בדיוק - מדובר באפלים הניידים לפני עידן אינטל המבוססים על PPC שהכי חדשים יצאו לפני 3 שנים ומעלה).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המחשב הוא עבור חברה שלי. כול המחשבים שלה הם של מקינטוש משום מה היא קשורה למחשבים האלו.:roll:

ולמה המחשב ישן? אני מתכון למחשב ibook החדש שיצא לשוק.

http://store.idigital.co.il/product.php?productid=1283&cat=147&page=1

פורסם

מבחינת מחשב אני ממליץ בחום.

מחשב מדהים. אני ממש מבסוט עליו.

הנפילה היחידה שלו היא בקטע של מעבד תמלילים. אשכרה התקנתי חלונות על המק שלי כדי שאני אוכל לכתוב עבודות כמו בן אדם (ניסיתי אופיס למק וניסיתי אופן אופיס - לא באותה רמה כמו וורד).

במידה ואתה קונה מקבוק תקנה באמצעות eBay את האחריות המורחבת לקראת סיום השנת אחריות הראשונה - ככה יהיה לך אחריות ל-3 שנים באיזה 140 דולר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תודה קאררה.:-) אם אפשר לשאול,מהיכן קנית וכמה עלה? אם אני לא טועה אפשר להתקין עליו XP או VISTA אם לא אוהבים את הלינוקס.

פורסם

אז בשביל מה לקנות מוצר של אפל אם אתה מתכוון להתקין עליו WINDOWS במקום הOSX?

אתה יכול להתקין גם WINDOWS (או באופן וירטואלי, או בדואל-בוט), זה כן, אבל אלא אם יש לך תרוך ספציפי למשהו שדורש את זה, אין טעם.

אני מוצא את הנאו-אופיס מצויין. לא נתקלתי בבעיות תאימות מיוחדות עד היום.

!AWDSOME

פורסם

קניתי את המקבוק שלי בלונדון. קיבלתי עליו הנחת סטודנט של 8%. אני ממש לא זוכר כמה עלה לי האמת...

אני משתמש במערכת ההפעלה של המק - mac osX ובשביל כתיבת מסמכים אני לפעמים מפעיל את החלונות Xp. ההתקנה של החלונות בוצעה באמצעות תוכנת bootcamp שמצורפת בתוך מערכת ההפעלה mac os x.

האמת שהכל כל כך אינטואטיבי בתוך המערכת הפעלה הזאת שאני ממש לא רוצה להשתמש בחלונות. ניסיתי להמנע מזה בכל דרך אבל האופן אופיס והאופיס של מייקרוסופט למק טימטמו אותו.

טרם ניסיתי ניאו אופיס.

האם בניאו אופיס יש את הפונט david ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

נאו אופיס מאכזב ולא מעודכן.

הגירסא החדשה של אופן אופיס טובה משמעותית וקלה יותר מנאו אופיס (אפילו שזה מקומפל במק ולא בJAVA).

הפיתרון הכי טוב לאופיס במק הוא התקנת FUSION + XP + OFFICE ואז להפעיל אותה ממש כמו אפליקציה טבעית.

עובד פשוט מצויין.

גם אני לא רואה טעם להתקין WINDOWS וגם אני לצערי התקנתי כדי לעבוד עם אופיס (סטודנט).

הפתרון הפשוט ביותר הוא לבקש ממשהו שטס לקנות.

הערה נוספת - קנה את הכסוף! לא את הלבן הזה שהוא שאריות של דגמים חלשים.

ההבדלים - עצומים , לי יש את השחור (הדגם החזק ביותר דור אחד אחורה) ולאבי יש את הכסוף החדש.

כמה רמות מעל , גם בשילדה המצויינת והחדשה וגם בעוצמת העיבוד + הכרטיס הגרפי + הזיכרון המהיר משמעותית.

(וזה קשה לשפר את הקודם שהיה לפטופ מאוד מעוצב וחזק למדי גם ככה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...