Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מחשב MSI ולאחר שבסוף השבוע הוא נתקף בוירוס הייתי חייב לעשות פורמט מלא למחשב כולל הצקנה מחדש של מערכת הפעלה XP.(חוקי)!

לאחר התקנה של דרייברים מתוך הדיסק שקיבלתי עם המחשב יש מספר דרייברים של USB שאני לא מצליח להתקין וכמו כן גם הדרייבר של המצלמה שמותקנת בנייד.

ניסיתי דרך האתר של MSI אבל ללא הצלחה

תודה

פורסם

תוריד את driver genius ,הוא ימצא לך את כל הדריברים שאתה צריך.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

התוכנה טובה לעדכן את מה שכבר קיים אבל לא עוזרת למצא דברים חדשים אצלי בלפטופ שהיה מקורי עם ויסטה לאחר התקנת XP יש 3 דברים לא מזוהים ואין לי מושג איך לאתר את הדריברים הנדרשים או איזה חומרה זו אם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לזהות התקנים ואז למצא דרייברים זה יהיה מצויין.

פורסם

אני לוחץ מקש ימני על המחשב שלי

propertis

hardwear

device manager

ויש שם כמה דברים עם סימן שאלה ? צהוב

לוחץ להם על התקן או לחלופין על עידכון מהאינטרנט ומקבל תשובה שלא ניתן לעדכן

2.לא מצליח למצוא את המצלמה הבתקנות (מצלמה שמורכבת בתוך הנייד)

תודה

פורסם

מה זה "הדברים" האלו?

מה כתוב שם?

יש משהו שלא עובד? כרטיס קול? כרטיס רשת? כרטיס מסך?

פורסם
שלום,

ברשותי מחשב MSI ולאחר שבסוף השבוע הוא נתקף בוירוס הייתי חייב לעשות פורמט מלא למחשב כולל הצקנה מחדש של מערכת הפעלה XP.(חוקי)!

לאחר התקנה של דרייברים מתוך הדיסק שקיבלתי עם המחשב יש מספר דרייברים של USB שאני לא מצליח להתקין וכמו כן גם הדרייבר של המצלמה שמותקנת בנייד.

ניסיתי דרך האתר של MSI אבל ללא הצלחה

תודה

מאחר ולא הצלחת להתקין את הדרייוורים מאתר היצרן עצמו, אני מניח שהבעיה אצלך ולא במחשב. מין הסתם שום עיצה לא תעזור. קח את הנייד לחבר שמבין קצת יותר והוא יתקין את הדרייוורים עבורך. (אין בתגובה הזו שום נסיון לעקוץ או להשמע חסר סבלנות אלא פשוט עיצה טובה שתמנע נזק).

ארז רונן

• תוכן חדש...